Boris Miletić i Elena Puh Belci:

'Mi smo kandidati razvoja, zajedništva i optimizma!'

0

Kandidati IDS-a Elena Puh Belci i Boris Miletić pozvali ljude da izađu na birališta u nedjelju i poručili „mi smo kandidati razvoja, zajedništva i optimizma!“.  Kandidatkinja IDS-a za gradonačelnicu Pule Elena Puh Belci i kandidat IDS-a za župana Boris Miletić danas su na pulskom merkatu u društvu brojnih članova i simpatizera poslali posljednje poruke prije izborne šutnje. 

- Ovu kampanju završavam ponosno, sretno i optimistično. Dala sam sve od sebe da ljudima predstavim svoj program i projekte koje smo pripremili za sljedeći mandat. Obišli smo sve kvartove više puta i razgovarali sa stotinama ljudi, kazala je Elena Puh Belci te je dodala:

- Sa mnom će Pula dobiti gradonačelnicu koja ima veliko iskustvo i znanje i koja će sigurno dati jednu novu energiju gradu! Ljudima u ovim neizvjesnim vremenima trebaju stabilnost, optimizam i zajedništvo. Bit ću gradonačelnica svih građana Pule u kojoj će svi, apsolutno svi imati jednaku šansu! Nakon ovih izbora moramo biti još bolji i nastaviti stvarati dobar grad. Sa svima ću biti otvorena i saslušat ću svakoga, bez obzira na to za koga je glasao i kojih je političkih boja. Moramo dati šansu jedni drugima - to je jedini način da idemo naprijed i kao zajednica i kao ljudi. Zato u nedjelju glasajte za tolerantan grad, za Pulu koja se veseli, raste, surađuje i međusobno poštuje!“, rekla je Puh Belci i pozvala ljude da u nedjelju izađu na izbore.

 

Boris Miletić poručio je da Istra mora nastaviti sigurnim putem napretka.

- Prvi zadatak nam je osigurati okvir za uspješnu sezonu, staviti pandemiju potpuno pod kontrolu i rješavati njene posljedice. U ponedjeljak će na dnevni red doći životne teme i treba odmah početi raditi i rješavati stvari. Istra je izgradila ovo što ima na snazi zajedništva. Sad nam stabilnost i suradnja trebaju više nego ikad. I na njima trebamo nastaviti graditi ovu našu istarsku priču. Pozicionirali smo se na karti svijeta kao biser i moramo nastaviti tim putem. Trebaju nam zajedništvo i suradnja, a ne nestabilnost i destrukcija. Kao župan radit ću na jačanju suradnje svih naših gradova i općina, bez obzira na to tko je na vlasti. Svima nam je cilj graditi jaku i jedinstvenu regiju! To zajedništvo – to je snaga Istre. Zajedno smo 100% Istra!“, zaključio je Miletić i pozvao ljude da u nedjelju obavezno odu glasati. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa