Maturanti na norijadi u Labinu: Zaslužili smo ovo! (video)

0

„Mislim da smo ovo zaslužili jer je našoj generaciji uskraćen i maturalni izlet i maturalna zabava. Razumijem da je to bilo zbog situacije s koronom, ali onda si barem ovo možemo priuštiti“, rekao nam je maturant labinske srednje škole Mihael Krištić 28. svibnja neposredno prije polaska na norijadu kroz centar grada, pa preko trga u starom gradu i susreta s gradonačelnikom do plaže u Prtlogu.   

Krištić je završio elektrotehniku. Kaže da je razmišljao o fakultetu, ali je zaključio da je ipak bolje zaposliti se. „Želim se zahvatiti svima koji su nas podržali preko Facebooka, Instagrama i u živo. Što se tiče mog daljnjeg školovanja, idem na ekonomiju u Zagreb i definitivno ću se vratiti u Labin“, poručila je gimnazijalka maskirana u vražicu, Matea Turković.

Lucia Demarin također je završila gimnaziju. Ona nam je rekla: „Planiram ići na građevinu, a danas se želim što bolje zabaviti, da nadoknadimo sve ono što smo propustili ove godine.“

„Završio sam ekonomski smjer, a planiram upisati filozofski fakultet. A dalje – vidjet ćemo. Sretno svima!“, poručio je Roko Silov.

Promatrači maturantskog ludovanja komentirali su da ih je ove godine jako malo, a jedan od razloga je i to što nisu mogli prisustvovati oni koji su u izolaciji. (Tekst: Robi Selan, foto i video: Roberto Matković)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa