sebastijan bančić:

'Sva mjesta unutar Općine Oprtalj imaju pravo na napredak'

0
Sebastijan Bančić
Sebastijan Bančić

Sebastijan Bančić, kandidat IDS-a za načelnika Oprtlja, prije početka izborne šutnje biračima je poslao svoju završnu poruku koju prenosimo u cijelosti:

"Priveo sam kraju svoju prvu izbornu kampanju u kojoj sam dao cijelog sebe, zato što želim priliku da našu dragu općinu unaprijedim i razvijam, te da osiguram svim sugrađankama i sugrađanima dostojanstven i ugodan život. Sva mjesta unutar Općine Oprtalj imaju pravo na napredak. Razvoj mora biti teritorijalno ujednačen.

Prepun sam energije i želje za radom, i to ću dokazati već prvoga dana kada stupim na mjesto načelnika. Istoga dana namjeravam krenuti s dovršavanjem svega što je započeto i pokretanjem cijelog niza novih projekata. Mogućnosti je nevjerojatno puno i treba ih iskoristiti sada i odmah.

 

U tome neću biti sam, jer sve veći broj ljudi mi prilazi s idejama i podrškom, a ujedno sa željom da se uključe u stvaranje novog Oprtlja. Zahvalan sam i na ogromnoj podršci svojih kolega koji su ostvarili mandat već u prvom krugu te sam siguran da ćemo, zahvaljujući odličnoj suradnji, realizirati brojne zajedničke projekte.  

Za kraj, htio bi iskoristiti priliku da zahvalim svima od srca na nevjerojatnoj podršci i sugestijama, te vremenu kojeg su odvojili kako bi saslušali moje ideje i planove za Općinu Oprtalj. Volio bih da je bilo više vremena i da sam mogao porazgovarati sa svim žiteljima, ali svakako će nadoknaditi to u narednim godinama ukoliko budem izabran, jer ću tada osim slušanja, biti u mogućnosti i zadovoljavati razne potrebe stanovništva.

Zato, ove nedjelje, izađimo u što većem broju na izbore i izaberimo put napretka, kojim ćemo krenuti. Ja vam to ne obećavam, ja vam to garantiram!“, poručio je Bančić. Video možete pogledati u nastavku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa