Ferić na konferenciji s Josipovićem: 'Zapalili smo iskricu nade'

0

Danijel Ferić, kandidat za župana Istarske županije, održao je 27. svibnja press konferenciju za novinare uz Ivu Josipovića, bivšeg predsjednika Republike Hrvatske te Vilija Bassanesea, gradonačelnika Umaga i predsjednika SDP Istarske županije.

Vili Bassanese u uvodu zahvalio se Ivi Josipoviću na dolasku i pružanju podrške kandidatu SDP-a za župana Istarske županije, Danijelu Feriću. Danijel Ferić obratio se medijima te istaknuo kako je 16.5.2021. najavljivao pozitivne promjene u Puli i Istri te se to i obistinilo diljem Istre. Građanke i građani Istre rekli su kako žele fer Istru jednakih šansi za sve, rekli su ne namještenim prostornim planovima, rekli su ne čekanju 10 godina za mjesto u domu za starije i nemoćne, rekli su ne betonizaciji obale te pogodovanjima poput onog na Muzilu – rekao je Ferić.

Podrška koju dobivamo svaki dan diljem Istre sve je veća i veća, to nam daje nadu i optimizam da smo 16.5. upalili iskricu nade kako su pozitivne promjene moguće, a od 30.5. krećemo u izgradnju Istre jednakih šansi za sve – zaključio je Danijel Ferić svoje obraćanje.

 

Ivo Josipović istaknuo je kako je Danijel Ferić čovjek s ogromnim iskustvom u velikim sustavima te da može donijeti pozitivne promjene koje su potrebne u borbi protiv korupcije, napretku u gospodarskom području te povećanju efikasnosti javne uprave. Program Danijela Ferića koji je sažet u 13 točaka predstavlja put za još bolju Istru, Istru jednakih šansi za sve – zaključio je svoje obraćanje Ivo Josipović kojeg je u nastavku boravka u Puli čekalo gostovanje u radio emisiji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa