Radni sastanak povodom 68. Pulskog filmskog festivala

0

U prostorijama Istarske županije, u Puli, danas je održan radni sastanak s predstavnicima vijeća Pulskog filmskog festivala na kojemu je sudjelovao umjetnički ravnatelj Pavo Marinković i ravnateljica Gordana Restović.

U ime Istarske županije, pročelnik Upravnog odjela za kulturu Vladimir Torbica pozdravio je prisutne i zaželio dobrodošlicu umjetničkom ravnatelju koji je izložio programsku koncepciju ovogodišnjeg izdanja i obrazložio čime će Pulu iznenaditi s novim ravnateljstvom.

 

Razgovaralo se o potencijalnom proširenju i gostovanju dijela programa diljem Istre tijekom 2022. godine, ukoliko prilike dopuste. Pročelnica Upravnog odjela za kulturu Grada Pule Jasmina Nina Kamber izrazila je spremnost za suradnju dok je predsjednik Upravnog vijeća Pula Film Festivala Miodrag Čerina naglasio da će logistički biti moguće u paviljonima Studentskog centra, koji je trenutno u fazi izgradnje, ugošćavati studente koji bi pratili njima namijenjeni program.

Novi umjetnički ravnatelj Pavo Marinković se zahvalio na podršci i prepoznavanju predloženog programa, za koji je istaknuo da je prvenstveno sastavljen vodeći se kvalitetom i trendovima koji su relevantni u filmskoj industriji. Također je istaknuo važnost prisustva kako gostiju tako i predstavnika medija iz filmske branše, a koji će pratiti i izvještavati o 68. Pulskom filmskom festivalu na domaćoj i na međunarodnoj filmskoj sceni.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

DOSTAVLJAČ/ICA PIZZA

Do: 26.07.2021.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KOZMETIČAR/KA - FIZIOTERAPEUT/KINJA - MASER/KA

Do: 26.07.2021.

PREMANTURA, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADIJSKI/A NOVINAR/KA

Do: 26.07.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BAGERIST/ICA

Do: 28.07.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA