lider media:

'Pastrovicchio Infobipov čovjek, Macan nije imao šanse'

0
Na štandu Edija Pastrovicchia
Na štandu Edija Pastrovicchia

Jedno od najvećih iznenađenja lokalnih izbora u Istri je IDS-ov gubitak Vodnjana i pobjeda vjenčanog kuma Silvija Kutića iz Infobipa Edija Pastrovicchija. Naime, nakon 30 godina, IDS je s vlasti u tom gradu na jugu Istre svrgnuo nezavisni kandidat Edi Pastrovicchio, čovjek bez ikakvog političkog iskustva, koji ne samo da će biti gradonačelnik, već njegova lista ima i dominantnu većinu u gradskom vijeću. Da je Pastrovicchio Infobipov čovjek nema nikakve dileme, o tome već pišu svi mediji na poluotoku, piše Lider.

Naime, prema tim medijima, osnivači Infobipa ne samo da su nezavisnog kandidata javno podržali, već je on svoj izborni stožer imao i u Pangei, vodnjanskom kampusu jedinog hrvatskog jednoroga. Osnivači Infobipa, Silvio i Robert Kutić, već su prije objavili na društvenim mrežama da podržavaju Edija i to ne samo deklarativno.

 

Sami su priznali da su i financijski podržali njegovu kampanju, ali su dali do znanja da to čine isključivo fizičke osobe, ne kao kompanija. Kutić je čak jednom prilikom napisao da izbori u Vodnjanu ustvari ‘nisu izbori već referendum koji je usporediv s borbom Davida i Golijata‘...Zanimljivo u cijeloj priči je i to da je bivši gradonačelnik Vodnjana, Klaudijo Vitasović, funkciju izgubio zbog afere Vodnjanski kumovi, a njegov nasljednik iz IDS-a Filip Macan protiv Kutićeva kuma nije imao šanse., piše Lider.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa