Lista gorana buića

Potpisan sporazum s Bošnjacima, Nermina Mezulić ide na listu

0
S potpisivanja sporazuma
S potpisivanja sporazuma

Nacionalna zajednica Bošnjaka Istre i Kandidacijska lista Gorana Buića, na temelju svojih opredjeljenja, načela, ciljeva i programa zaključili su 7. svibnja Sporazum u cilju ostvarivanja uspješne međusobne suradnje. Potpisnice utvrđuju da će na lokalnim izborima Općine Medulin 2021. godine  će podržati zajedničkog kandidata za općinskog načelnika - Gorana Buića.

Na Kandidacijskoj listi za općinsko vijeće Općine Medulin 2021. NZBI-u će pripasti jedno mjesto - Nermini Mezulić, dugogodišnjoj aktivnoj članici, predsjednici NZBI ogranka Općine Medulin te članici Nadzornog odbora Bošnjačke nacionalne zajednice Hrvatske. Potpisnice su suglasne da će u konstituiranju predstavničkog tijela i obnašanju izvršne vlasti zajednički surađivati u skladu sa svojim programima, u duhu i u skladu s potpisanim Sporazumom.

 

U postupku kandidiranja odnosno u postupku izbora i imenovanja na dužnosti, potpisnice Sporazuma rukovodit će se kriterijima sposobnosti, znanja, radnog i političkog iskustva, te ugleda kandidata u javnosti. Na osnovi dugogodišnje suradnje, u narednom četverogodišnjem razdoblju, planira se i realizacija programa prekogranične suradnje i općenito kulturno-umjetničke razmjene Općine Ključ, Grada Sanski Most i Općine Medulin.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa