TZ središnje Istre organizira besplatne vožnje električnim biciklima

0

Tijekom svibnja i lipnja – točnije 15. i 29. svibnja te 06. i 12. lipnja s početkom u 9 sati, TZ središnje Istre organizirat će novi program „Central Istria free e-mtb tour“ - besplatne poludnevne vožnje biciklom u pratnji vodiča. U suradnji s tvrtkom Pazin sport d.o.o. osigurane su četiri besplatne e-bicikle (za one koji nemaju vlastite i prvi se prijave), a obrt Antica torte i kolači pobrinut će se za okrijepu sudionika biciklijada – svatko će dobiti degustacijski paket koji uključuje Pazinski cukerančić i Pašaretu.

Biciklijada je namijenjena vozačima e-mtb i mtb bicikla, staza je duga 31 km, a itinerer je Pazin (Kaštel)- Pilati – Ježenj - Sv. Lucija – Heki – Trošti - Centar Istre – Cekovica – Hrestenica – Šujevići – Lindar – Zarečki krov – Pazin. Predviđeno vrijeme vožnje je između tri i tri i pol sata, a staza je srednje teška. Zaustavne točke bit će Sv Lucija, Centar Istre i Zarečki krov.

 

Cilj organizacije daljnja je promocija atrakcija i biciklističkih staza središnje Istre te popularizacija biciklizma i samog e-bike share pointa Pazin, odnosno vožnje električnim biciklama po prekrasnoj brdovitoj središnjoj Istri. Maksimalni broj sudionika bit će 10, a minimalni 4.

Prijave i dodatne informacije dostupne su u uredu TZ središnje Istre, odnosno putem telefona: 052 622 460 ili e-maila: info@central-istria.com.

Detalje o programu „Central Istria free e-mtb tour“ na konferenciji za medije održanoj u Pazinu predstavile su direktorica TZ središnje Istre Sanja Kantaruti, Patricija Jedrejčić iz tvrtke Pazin Sport d.o.o. te Alida Vadanjel iz obrta Antica torte i kolači.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RADNIK/ICA U PROIZVODNJI

Do: 31.08.2021.

ŠORIĆI, ISTARSKA ŽUPANIJA

OPERATER/KA NA STROJEVIMA

Do: 31.08.2021.

ŽMINJ, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČISTAČ/ICA

Do: 01.10.2021.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA