HSLS u Rovinju u koaliciji s HNS-om i Strankom umirovljenika

0
Vlado Herak, Marija Palaziol i Tomislav Sošić
Vlado Herak, Marija Palaziol i Tomislav Sošić

HSLS na izbore za Gradsko vijeće Rovinja izlazi u koaliciji s HNS-om i Strankom umirovljenika (SU), a nositelj liste koalicije je Tomislav Sošić (HSLS).

"Listu čine kandidatkinje i kandidati različitih profesionalnih profila, raznovrsnih preferencija, nejednakih godina koje vezuje zajednički entuzijazam te ljubav prema ljudima i sredini u kojoj živimo. Posebnu pažnju posvetiti ćemo našim umirovljenicima koji zaslužuju dostojnu starost, skrb i pažnju", rekla je Marija Palaziol (SU)

"Želja nam je da Rovinj u budućnosti postane 'tax free' grad, grad koji će biti prijatelj realnog sektora, biti na usluzi onima koji pune gradski proračun! Ne možemo više egzistirati samo na turizmu, treba pokrenuti i druge djelatnosti. Obrtnike, poduzetnike i IT sector", rekao je Vlado Herak (HNS).

"Takav Rovinj će postati poželjan za investitore i sve one koji žele pokrenuti posao u Rovinju. Da bi do toga došli, do kraja mandata ćemo postupno smanjivati prirez i ostale komunalne namete te gradske prostore staviti na raspolaganje mladima koji ulaze u svijet poduzetništva uz minimalnu naknadu. Cilj nam je izraditi aplikaciju za grad Rovinj koja nudi dubinski i vizualno atraktivni prikaz svih prihoda i rashoda te detaljan prikaz svih računa iz proračuna kako bi građani imali uvid u svaku pojedinačnu transakciju iz proračuna, počevši od javne nabave do troškova reprezentacije. Tada će nastupiti potpuna transparentnost grada prema korisnicima jer svi građani imaju pravo znati kako se troši njihov novac", rekao je Tomislav Sošić (HSLS).

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa