Donosimo nove oglase. Nađite posao po vašoj mjeri!

0
Ilustracija (foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)

Pronađi posao po svojoj mjeri! Kompanija LPP S.A., jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo su postali međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Trenutno su u potrazi za Prodavačima (m/ž), a potrebno je radno iskustvo u sličnom ili istom području. Nude atraktivna primanja s bonusima te ostalim pogodnostima. Na ovaj oglas se možeš javiti najkasnije do 19. svibnja.

CloudSense traži Software Engineera (m/ž) koji će biti ključni član tima za izgradnju platforme odgovoran za izgradnju referentnih rješenja. Uspješni kandidat bit će pokretač procesa, utjelovit će način razmišljanja o rastu, učinkovito surađivati i razvijati visokokvalitetni softver. Potrebno je imati 3-5 godina radnog iskustva na sličnim poslovima, a nude dodatno zdravstveno osiguranje, fleksibilno radno vrijeme, edukacije i još mnogo toga. Ako te ovaj oglas zainteresirao, svoj životopis im možeš poslati do 19. svibnja.

Za potrebe tvornice u Kanfanaru - Istra, BAT Adria je u potrazi pojačanjem na poziciji Projektni inženjer (m/ž). Kao Projektni inženjer bit ćeš odgovoran za planiranje i provođenja tehničkih projekata vezanih uz dopremu i instalaciju novih strojeva i opreme te većih modifikacija, s ciljem osiguravanja nesmetanog ostvarenja planova proizvodnje. Nude ti konkurentnu osnovnu plaću, godišnje bonuse, plaćeni topli obrok i tradicionalne nagrade poput božićnice. Ovaj oglas je aktivan do 19. svibnja.

 

Roto dinamic vodeći je nacionalni distributer pića prema HoReCa kanalu prodaje s uspješnim poslovanjem te konstantnim rastom i razvojem posljednjih 25 godina. Njihov tim bilježi preko 600 zaposlenika zaposlenih u 15 prodajno-distributivnih centara i 22 maloprodajne trgovine u Hrvatskoj, a sada traže Skladišnog administratora (m/ž). Potrebno je imat srednju stručnu spremu te minimalno 3 mjeseca iskustva, a nude mogućnost napredovanja kroz savladavanje dodatnih znanja i vještina. Ako se želiš prijaviti na ovaj oglas, to možeš do 19. svibnja.

Argentum, najveći i najuspješniji hrvatski lanac srebrnarnica tijekom više od deset godina poslovanja proširio se na čak 51 lokaciju diljem zemlje. Od osnivanja tvrtke prije 12 godina, danas zapošljavaju više stotina djelatnika različitih profila. Ako se želiš pridružiti njihovom timu u Puli, to možeš učiniti na poziciji Prodajni savjetnik (m/ž). Ako imaš  minimalno 6 mjeseci iskustva na sličnim poslovima u prodaji – ovo je posao za tebe. Prijaviti se možeš najkasnije do 11. svibnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa