Pijani Puljanin najprije vrijeđao pa napao policajce

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom iz Pule i utvrdila da je uz prijetnje napao službenu osobu.

Naime, policija je 22. veljače oko 5,30 sati zaprimila dojavu građana da se iz stana u Preradovićevoj ulici u Puli čuje galama i lupanje. Policijski službenici odmah su se uputili na mjesto događaja te su utvrdili da je 42-godišnji Puljanin u vidno alkoholiziranom stanju u ranim jutarnjim satima narušavao javni red i mir ostalih građana.

Muškarac je s nedoličnim ponašanjem nastavio i nakon dolaska policijskih službenika. Vrijeđao ih je raznim pogrdnim riječima, a u jednom trenutku je i fizički nasrnuo na jednog od policijskih službenika, nakon čega je priveden u prostorije policijske postaje.

U nastavku postupka utvrđeno je da je tijekom navedenog narušavanja javnog reda i mira, 42-godišnjak ozbiljno prijetio svom 33-godišnjem susjedu i time izazvao strah kod mlađeg muškarca i njegove obitelji.

Radi sumnje da je počinio kaznena djela napada na službenu osobu i prijetnje, protiv 42-godišnjaka se podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, dok se radi drskog ponašanja podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, izvijestila je policija.    

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa