Posjet umaškoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi

0

Povodom Svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca, gradonačelnik Vili Bassanese i njegov zamjenik Ivan Belušić posjetili su umaške vatrogasce te im od srca čestitali njihov dan.

U okviru susreta sa zapovjednikom Bojanom Štokovcem, gradonačelnik Bassanese zahvalio je vatrogascima na svemu što JVP i DVD Umag čine za građane našeg područja, naročito u godini teškoj poput ove prethodne kada je cijeli svijet zadesila pandemija koronavirusa. Istaknuo je kako je umaška JVP glavna operativna snaga sustava civilne zaštite u gradu i nositelj svih aktivnosti u slučaju nesreća ili elementarnih nepogoda, te kako na nju uvijek možemo računati.

 

„U ime svih Umažanki i Umažana, želim našim hrabrim vatrogascima i DVD-ovcima uputiti jedno veliko HVALA na svemu što čine za sve nas u najtežim trenucima. Naši vatrogasci su zalog sigurnog života, spremni pomoći svakome od nas kada je to potrebno. I u danima pandemije, bili su aktivno uključeni u provedbu svih aktivnosti Stožera civilne zaštite te neumorno radili za našu dobrobit. Iako je danas službeno njihov dan, želio bih istaknuti da su oni tu za nas 365 dana u godini, stoga im zahvalnost i poštovanje valja istaknuti svakodnevno“ kazao je Bassanese.

Kako bi Umag bio u korak s vremenom, odnosno novim izazovima s kojima se suočavamo, samo u posljednje 3 godine nabavljena su sredstva i oprema najviše kvalitete, a ubrzo u Umag stiže i potpuno novo opremljeno vozilo za gašenje požara. A, za vrijedne vatrogasce, to je ipak najbolji rođendanski poklon.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLAGAČ/SLAGAČICA ROBE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA