POREČ

U naselju Bolnica gradi se novo sportsko igralište

0

Na površini kraj dječjeg igrališta u ulici I.G. Kovačića u naselju Bolnica počeli su radovi na uređenju novog sportskog igrališta. Igralište je predviđeno kao asfaltirana površina od 210 kvadratnih metara, ograđeno ogradom visine 2 metra, te opremljeno košem za košarku i dva mala gola za mini nogomet. Investitor je Grad Poreč, a radove izvodi poduzeće Đusto d.o.o. Poreč temeljem provedenog postupka jednostavne nabave.

 

Nakon što je nedavno dječje igralište u ovoj ulici dobilo piknik zonu sa sjenicom koja će štiti korisnike od sunca u ljetnim mjesecima i postati mjesto za druženja, sada je u blizini dodan novi spomenuti sadržaj koji će dodatno obogatiti ovu zonu.

Na području Grada Poreča napravljeno je preko stotinu polivalentnih i dječjih igrališta, te Poreč ima gotovo četiri puta više igrališta od hrvatskog prosjeka. Uređenja i dodatna opremanja igrališta, nastavit će se i dalje, u suradnji s mjesnim odborima i prema potrebama građana, kako bi svoj djeci i mladima bila omogućena sigurna i bezbrižna igra.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/SPREMAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/SLASTIČARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA