ljubav je na selu

Tajlanđanka ulovila Marijana, frendice je mole da i njima nađe starijeg

0
Foto: privatni album/24sata
Foto: privatni album/24sata

Nisam bio iskren prema curama iz showa. Preko Facebooka sam upoznao jednu mladu damu s kojom sam se našao u Budimpešti i od tad se nismo vidjeli, rekao je Marijan Cerovac (70) u 'Ljubavi na selu' i razočarao Bahru Zahirović (55) i Maru Sučić (71) koje su se borile za njegovu ljubav. Autom mu je u reality stigla Tajlanđanka Naranphat Cerovac Madarat (54), koju je sudeći po fotografijama, oženio prošle godine i doveo je u srpnju u Buzet u Istru. Iza njega su već tri braka, a i ona je otkrila da je baka i ima unučad, piše 24sata.

- Pravi brak nije samo ljubav jednoga prema drugom. Morate se razumjeti i reći 'oprosti' za pogrešnu stvar i nikada ju ne ponoviti. Potrudite se da život izgleda lijepo i ljubav traje zauvijek. Mario, hvala ti za ljubav. Ostanimo još dugo ovakvi -  tepa Naranphat Marijanu preko društvenih mreža. Njezine prijateljice s Tajlanda oduševljene su njime, komentiraju joj da nađe i njima jednoga takvog. Po mogućnosti starijeg muškarca. 

Tajlanđanka se pohvalila i vitkom linijom na moru što je Marijanu iznimno bitno. On je prilikom predstavljanja u showu naglasio kakvu ženu želi. - Treba biti zgodna i vitka, društvena i iskrena. Ali najvažnije od svega mora me poštovati, kao i ja nju. Mora postojati međusobno razumijevanje - rekao je, donosi 24sata.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLAGAČ/SLAGAČICA ROBE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČUVAR/ČUVARICA PARKINGA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA