UMAG

Započela izgradnja novog dječjeg igrališta u Zakinjima

0

Ulaganja u okviru projekta usmjerenog najmlađima, Umag-grad djece, sustavno se nastavljaju. Nakon što je prije mjesec dana svoja vrata otvorilo potpuno novo dječje igralište u Juricanima, u cilju stvaranja boljih uvjeta za rast i razvoj mladih s cijelog područja Umaga, pokrenut je projekt izgradnje novog dječjeg igrališta u naselju Zakinji.

 

„Potrebe i očuvanje tradicije svakog naselja povijesno su bogatstvo koje trebamo očuvati, a izgradnjom novih škola i vrtića, ali i dječjih igrališta, to radimo na najbolji mogući način. Kroz izgradnju dječjeg igrališta u Zakinjima omogućavamo ujednačen razvoj cijelog područja te podižemo standarde života. Djeca u Zakinjima će tako imati nove, sigurne sadržaje za igru i druženje te će moći kvalitetno provoditi vrijeme na otvorenom, što je posebno važno u ovo doba pandemije“ naglasio je gradonačelnik Bassanese te dodao kako se izgradnjom igrališta potiče djecu na aktivniji i zdraviji način života.

Dovršetak radova predviđen je za kraj svibnja, a po okončanju istih kreću pripreme za nova buduća igrališta i u drugim naseljima. Cilj je, iz godine u godinu, u gotovo svim naseljima izgraditi sadržaje za najmlađe te time mališanima osigurati kvalitetno i sigurno odrastanje na par koraka od kuće.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ZAŠTITAR/ZAŠTITARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/SLASTIČARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA