S listom Gorana Buića, općina Medulin ide u sigurnu budućnost

0

Kandidacijska lista grupe birača s nositeljem Goranom Buićem nezavisna je lista koja se u kontinuitetu od 2005. godine nalazi na medulinskoj političkoj sceni i najodgovornija je za ugled koji je Općina Medulin stekla u Republici Hrvatskoj, kao jedna od najprogresivnijih, najperspektivnijih i najuređenijih općina.

Kontinuitet dokazuje i činjenica da je veliki dio članova Liste isti kao i u proteklom mandatu, a predstavljaju je, u lokalnoj zajednici, uvažene mještanke i mještani koji čine spoj iskustva i mladosti, mudrosti i entuzijazma, znanja i odgovornosti, međugeneracijskog i nacionalnog uvažavanja. Misija Liste jest ravnomjeran razvoj svih naselja općine, te shodno tome, svaki mjesni odbor ima barem po jednog predstavnika.

“Naši članovi nisu samo časni općinski vijećnici, već ljudi koji se u sklopu svog područja znanja i interesa, aktivno zalažu za projekte koji su u djelokrugu njihovog mjesta kojeg predstavljaju. Za naredni mandat, donijeli smo odluku kako će svi članovi dobiti priliku biti aktivni članovi općinskog vijeća, jer će se provoditi rotacija članova Liste, s obzirom na redoslijed. Time će u narednom mandatu, svako mjesto dobiti svog predstavnika u općinskom vijeću!”, ističe nositelj Liste, Goran Buić.

Kandidacijska lista grupe birača, nositelja Gorana Buića, jamstvo je kontinuiranog razvoja, u skladu s potrebama mještana općine Medulin te povoljnih vjetrova u jedra zajedničke sigurne budućnosti!

Članovi kandidacijske liste jesu:

1. Goran Buić
2. Mirna Leverić
3. Dražen Mišković
4. Matija Medica
5. Claudio Zuccon
6. Ines Radošević
7. Verica Vidmar
8. Josip Urti
9. Damir Rosanda
10. Nermina Mezulić
11. Dragan Modrušan
12. Anja Boljunčić Punčikar

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa