643 970x250 brojevi
664 fm baner t

Tražite posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za vas

0
Ilustracija (foto: Dino Stanin/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Dino Stanin/PIXSELL)

Uz MojPosao pokreni karijeru u pravom smjeru! Globalna hrana nositelj je franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske i dio je najvećeg lanca restorana brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana. Trenutno su u potrazi za Voditeljem odnosa sa gostima (m/ž) za rad u Rovinju. Opis posla uključuje komunikaciju i posvećenost gostima, a traže motiviranu, otvorenu i komunikativnu osobu za rad u restoranu koja razumije da je gost uvijek na prvom mjestu i kojoj je svakodnevna komunikacija i blizina gostu izazov. Nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost dodatne stimulacije na plaću te isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javiti im se možeš do 7. svibnja.

Salvus je jedna od najbrže rastućih farmaceutskih kompanija u regiji koja se bavi veleprodajom lijekova, medicinskih proizvoda i dodataka prehrani te uspješno posluje više od 15 godina. Ljudski potencijali jedan su od ključnih čimbenika uspjeha i napretka, jer samo pravilno odabrani, motivirani i zadovoljni zaposlenici mogu pridonijeti dugoročnom boljitku kompanije. Sada šire svoj tim i u potrazi su za zaposlenikom na poziciji Stručni suradnik (m/ž). Uvjeti su VŠS ili VSS – farmaceutskog, zdravstvenog ili biomedicinskog usmjerenja te minimalno iskustvo od 3 godine na istim ili sličnim poslovima. Svoj životopis im možeš poslati do 11. svibnja.

 

Za potrebe tvornice u Kanfanaru, BAT Adria je u potrazi za većim brojem zaposlenika različitih profila. Pozicije koje objavljuju se uglavnom odnose na odjel Proizvodnje i karakterizira ih rad u smjenama. Standardni radni tjedan uključuje pet radnih dana, a svaki prekovremeni rad i rad vikendom se isplaćuje zasebno. Trenutno su u potrazi za pozicijom Specijalist za specifikacije (m/ž). Opis posla podrazumijeva kreiranje i održavanje sastavnica poluproizvoda i gotovih proizvoda sukladno BAT standardima te izdavanje proizvodnih specifikacija uz kontinuirana poboljšanja. Ovaj oglas je aktivan do 10. svibnja.

Grupacija Schindler osnovana je 1874. godine u Švicarskoj i spada u vodeće dobavljače dizala, pokretnih stepenica i srodnih usluga. Sada su u potrazi za Prodajnim inženjerom (m/ž). Potrebno je imati BS/BA diplomu (Tehničke znanosti su prednost) te minimum 3 godine iskustva u prodaji, poželjno u građevinskoj industriji. Ova pozicija je odlična prilika za pridruživanje uspješnoj globalnoj ambicioznoj kompaniji. Imat ćeš priliku rasti i razvijati se i osobno i profesionalno uz iskusne kolege iz regije i grupacije, a prijaviti se možeš do 6. svibnja.

Tvrtka Zigante tartufi sa sjedištem u Plovaniji – Buje, jedan je od vodećih proizvođača i distributera tartufa i proizvoda od tartufa. Tvrtka je u fazi proširenja skladišnih kapaciteta te novog parka distribucije. Trenutno zapošljavaju više od 100 zaposlenih, a sada imaju otvorenu poziciju Vozač - dostavljač u domaćem i međunarodnom transportu (m/ž). Uvjeti su točnost i odgovornost, pridržavanje zadanih rokova, dobro fizičko zdravlje te motivacija za rad. Na ovaj oglas se možeš javiti najkasnije do 4. svibnja.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

VANJSKI RADNIK/VANJSKA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA