Tražite posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za vas

0
Ilustracija (foto: Dino Stanin/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Dino Stanin/PIXSELL)

Uz MojPosao pokreni karijeru u pravom smjeru! Globalna hrana nositelj je franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske i dio je najvećeg lanca restorana brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana. Trenutno su u potrazi za Voditeljem odnosa sa gostima (m/ž) za rad u Rovinju. Opis posla uključuje komunikaciju i posvećenost gostima, a traže motiviranu, otvorenu i komunikativnu osobu za rad u restoranu koja razumije da je gost uvijek na prvom mjestu i kojoj je svakodnevna komunikacija i blizina gostu izazov. Nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost dodatne stimulacije na plaću te isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javiti im se možeš do 7. svibnja.

Salvus je jedna od najbrže rastućih farmaceutskih kompanija u regiji koja se bavi veleprodajom lijekova, medicinskih proizvoda i dodataka prehrani te uspješno posluje više od 15 godina. Ljudski potencijali jedan su od ključnih čimbenika uspjeha i napretka, jer samo pravilno odabrani, motivirani i zadovoljni zaposlenici mogu pridonijeti dugoročnom boljitku kompanije. Sada šire svoj tim i u potrazi su za zaposlenikom na poziciji Stručni suradnik (m/ž). Uvjeti su VŠS ili VSS – farmaceutskog, zdravstvenog ili biomedicinskog usmjerenja te minimalno iskustvo od 3 godine na istim ili sličnim poslovima. Svoj životopis im možeš poslati do 11. svibnja.

 

Za potrebe tvornice u Kanfanaru, BAT Adria je u potrazi za većim brojem zaposlenika različitih profila. Pozicije koje objavljuju se uglavnom odnose na odjel Proizvodnje i karakterizira ih rad u smjenama. Standardni radni tjedan uključuje pet radnih dana, a svaki prekovremeni rad i rad vikendom se isplaćuje zasebno. Trenutno su u potrazi za pozicijom Specijalist za specifikacije (m/ž). Opis posla podrazumijeva kreiranje i održavanje sastavnica poluproizvoda i gotovih proizvoda sukladno BAT standardima te izdavanje proizvodnih specifikacija uz kontinuirana poboljšanja. Ovaj oglas je aktivan do 10. svibnja.

Grupacija Schindler osnovana je 1874. godine u Švicarskoj i spada u vodeće dobavljače dizala, pokretnih stepenica i srodnih usluga. Sada su u potrazi za Prodajnim inženjerom (m/ž). Potrebno je imati BS/BA diplomu (Tehničke znanosti su prednost) te minimum 3 godine iskustva u prodaji, poželjno u građevinskoj industriji. Ova pozicija je odlična prilika za pridruživanje uspješnoj globalnoj ambicioznoj kompaniji. Imat ćeš priliku rasti i razvijati se i osobno i profesionalno uz iskusne kolege iz regije i grupacije, a prijaviti se možeš do 6. svibnja.

Tvrtka Zigante tartufi sa sjedištem u Plovaniji – Buje, jedan je od vodećih proizvođača i distributera tartufa i proizvoda od tartufa. Tvrtka je u fazi proširenja skladišnih kapaciteta te novog parka distribucije. Trenutno zapošljavaju više od 100 zaposlenih, a sada imaju otvorenu poziciju Vozač - dostavljač u domaćem i međunarodnom transportu (m/ž). Uvjeti su točnost i odgovornost, pridržavanje zadanih rokova, dobro fizičko zdravlje te motivacija za rad. Na ovaj oglas se možeš javiti najkasnije do 4. svibnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa