643 970x250 brojevi
664 fm baner t

Obavijest o cijepljenju ovog vikenda u Poreču

0

Cjepni punkt za područje Poreča za opću populaciju održat će se 30. travnja u dvorani Žatika u popodnevnim satima, objavio je porečki Stožer. U nastavku objavljujemo njihovu obavijest.

Za razliku od dosadašnjih, punkt se ovaj tjedan održava tijekom radnog dana, budući da je subota državni blagdan. Cijepljenje provode Istarski domovi zdravlja, kroz logističku podršku Stožera civilne zaštite Poreča. S obzirom da su zadovoljni s odazivom i organizacijom na samom cjepnom punktu, koje se odvija u najboljem redu i bez dužih čekanja, isto će se nastaviti i nadalje, sukladno dostupnim dozama cjepiva.  

Svakog pacijenta za cijepljenje naručuje njegov liječnik obiteljske medicine, o čemu biva telefonski obaviješten. Mole se svi pacijenti koji su pozvani na cijepljenje 30. travnja 2021. u dvorani Žatika, , da u dvoranu dođu najranije 5 minuta prije termina koji mu je odredio njegov liječnik obiteljske medicine.

UPUTE ZA NARUČENE OSOBE:

- Za naručene osobe koje dođu vozilima, parkiralište je osigurano kraj dvorane, ulaz s gornje strane, preko puta groblja,
- Na parkiralištu, ispred dvorane, obavljat će se provjera točnosti termina kada je osoba naručena,
- Na samom ulazu u dvoranu, naručenim osobama se mjeri temperatura, nakon čega se upućuju do administrativnih punktova radi evidentiranja,
- Evidentirane osobe upućuju se do punkta za cijepljenje,
- Nakon cijepljenja osoba će biti upućena u prostor za opservaciju gdje će provesti 15 minuta pod opservacijom.
- Mole se sve osobe naručene za cijepljenje da slijede upute liječnika i tehničkog osoblja, radi sprječavanja stvaranja gužvi.

Dolaskom u točno zakazanom terminu ili najranije 5 minuta prije, sprječava se okupljanje većeg broja ljudi, mogućnost širenja zaraze i olakšava posao medicinskom osoblju.

Svi pacijenti koji će biti pozvani na cijepljenje u dvoranu Žatika, trebaju u dvoranu doći najranije 5 minuta prije termina koji im je odredio njihov liječnik obiteljske medicine. Sve osobe naručene za cijepljenje trebaju slijediti upute liječnika i tehničkog osoblja, radi sprječavanja stvaranja gužvi. Dolaskom u točno zakazanom terminu ili najranije 5 minuta prije, sprječava se okupljanje većeg broja ljudi, mogućnost širenja zaraze i olakšava posao medicinskom osoblju. O novim terminima cijepljenja za opću populaciju, kao i lokacijama cjepnog punkta građani će biti pravovremeno obaviješteni od strane svojih liječnika obiteljske medicine, i putem javnih glasila.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČUVAR/ČUVARICA PARKINGA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA