643 970x250 brojevi
664 fm baner t

U ovoj je općini SDP podržao IDS-ovog načelnika

0
S potpisivanja koalicijskog sporazuma IDS-a, SDP-a i ISU-a u Marčani
S potpisivanja koalicijskog sporazuma IDS-a, SDP-a i ISU-a u Marčani

Općinske podružnice Istarske stranke umirovljenika i SDP-a u Marčani su 28. travnja potpisali koalicijski sporazum između IDS-a, ISU-a i SDP-a o podršci i suradnji na lokalnim izborima kako za načelnika, tako i za Općinsko vijeće Marčane. Tim su potpisivanjem dali punu podršku kandidatu za načelnika Općine Marčana Predragu Plišku.

Predsjednik Općinskog odbora SDP-a Marčana Mario Percan  zahvalio se partnerima kazavši kako je uvjeren da  zajedničkim snagama možemo 100% provesti ambiciozan i napredan program za Marčanu. Govoreći o istom, Josip Percan, član Županijskog odbora SDP-a i kandidat na listi općinskog vijeća, rekao da u IDS-u i Istarskoj stranci umirovljenika vidi kvalitetne partnere i da je uvjeren da se zajedno može puno više napraviti za Općinu Marčana.  

Predsjednica ISU-a Marčana Teodora Vitasović izrazila je zadovoljstvo današnjim potpisivanjem sporazuma o suradnji kazavši kako zalaganje za bolji život umirovljenika mora biti svakodnevno te da je uvjerena kako je ova koalicija garancija toga. – Našim umirovljenicima moramo omogućiti dostojanstvene uvjete života, jer su to naši sugrađani koji su čitav radni vijek proveli radeći i pridonoseći razvoju Istre, te su nas time i zadužili, kazala je Vitasović.

Predsjednik općinske podružnice IDS-a Marčana Denis Diković zahvalio se kolegama na povjerenju dodajući da se suradnja IDS-a, ISU-a i SDP-a temelji na kvaliteti programa, ali i na odlučnosti da se program realizira od prve do posljednje točke. Diković je također rekao da s velikom vjerom gleda  u budućnost i na zajedništvo, jer, kako je istaknuo, „samo svi skupa uvažavajući i poštujući jedni druge možemo učiniti puno za našu općinu.“

 

Kandidat IDS-a za načelnika Predrag Pliško ovom se prilikom zahvalio na ukazanoj potpori kazavši kako mu ona predstavlja iznimnu čast ali i odgovornost. Pliško je potom rekao da „od prvog dana od kad sam izabran za načelnika općine želja mi je da nam svima bude bolje i da gradimo općinu u kojoj će se dobro osjećati i oni stariji, ali i naši mladi na kojima leži budućnost.“

- Jako puno smo napravili u ove četiri godine, no svjestan sam da je još puno posla pred nama. Spreman sam i dalje nastaviti istim tempom razvijati sve segmente na području općine, od gospodarstva i socijale do društvenih i kulturnih aktivnosti te sam uvjeren kako će ovo današnje potpisivanje zajedničke suradnje biti garancija napretka naše perspektivne Općine i da ćemo zajedno s našim partnerima napraviti novi iskorak, zaključio je kandidat za načelnika Općine Marčana Predrag Pliško.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SPREMAČ/SPREMAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA