Goran Buić punim jedrima po novi mandat za načelnika Medulina

0

Aktualni načelnik Općine Medulin Goran Buić objavio je 28. travnja kandidaturu za načelnika i nositelja kandidacijske liste za Općinsko vijeće Općine Medulin u mandatu 2021.-2025.

Prilikom kandidature Buić je izjavio sljedeće: “Općina Medulin u posljednjih desetak godina izrasla u jednu od najrazvijenijih i najperspektivnijih jedinica lokalne samouprave u Republici Hrvatskoj. Prema indeksu razvijenosti općina je na drugom mjestu, dok je po povlačenju EU sredstava šesta na državnoj razini, prema podacima Ministarstva gospodarstva i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.  

Takvi uspješni rezultati proizašli su iz politički nezavisnog rada i nesebičnog truda članova kandidacijske liste Gorana Buića, kojim smo uspjeli nametnuti pravilo kako za dobrobit općine treba birati suradnike koji će, bez obzira na političku pripadnost, dati doprinos kvalitetnim projektima i općenito održivom razvoju općine.

 

Za naredni mandat najbitnije je provoditi ravnomjeran razvoj i ulaganje u sva naselja općine Medulin, vodeći pritom računa o stambenom zbrinjavanju mladih izgradnjom POS-ovih stanova, ali i skrbi o umirovljenicima izgradnjom doma za starije i nemoćne.

Potrebno je prometno rasteretiti centar Medulina i Premanture te biciklističkim stazama povezati sva mjesta općine.

Isto tako, moramo omogućiti zapošljavanje mladih provedbom projekata realizacije poslovnih zona Ševe, Pomer, Medulin i Kamik, ali i podržati projekte poput izgradnje morskog konzervacijskog centra – akvarija na Glavici, zabavnog centa Campanož (po rješavanju problematike Kaštijuna), antičke pozornice Cave Romane te cjelogodišnje centre za pripremu sportaša i lokalnih klubova.

Moja Lista i ja imamo jasnu viziju razvoja općine Medulin. Naši dosadašnji rezultati, iskustvo u vođenju uspješne općine, ali i moje formalno multidisciplinarno obrazovanje koje kombinira inženjerstvo i menadžment, garancija su stabilnog, jasnog i kontinuiranog razvoja u skladu s potrebama mještana.

I zato, izađite na izbore i utječite na povoljne vjetrove u jedrima koji će nas odvesti u sigurnu budućnost!“, poručio je Goran Buić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa