SDP Pula

Predana kandidatura Radolović za gradonačelnicu i lista za vijeće

0
Sanja Radolović nakon predaje kandidature
Sanja Radolović nakon predaje kandidature

Predstavnici SDP Pule predvođeni predsjednicom i kandidatkinjom za gradonačelnicu Pule Sanjom Radolović 27. travnja u 14 sati predali su službene kandidature, kako za gradonačelnicu, tako i za Gradsko vijeće Pule.

Kao što je već poznato, SDP je predložio Sanju Radolović, predsjednicu SDP Pule i saborsku zastupnicu, kao kandidatkinju za gradonačelnicu te korak predaje potrebne dokumentacije predstavljao je formalnost kako bi izborni postupak ušao u završnu fazu kampanje.

„Odmah na početku želim zahvaliti svim ljudima koji su podržali moju kandidaturu te ovom prilikom želim im poručiti kako ih neću razočarati“ rela je je Sanja Radolović i nastavila: „Danas nije poseban dan, poseban dan je 16.svibnja. Na taj dan bitno je da svi koji sanjaju ostvarive stvari izađu na izbore i poklone svoje povjerenje meni kao kandidatkinji za gradonačelnicu te SDP-u kao list.

Pula je na prekretnici, biramo između dosadašnje neostvarene megalomanije i ostvarivih projekata koji će podići kvalitetu života u Puli, a koje smo prezentirali građanima. 

Šesnaestog dana svibnja imamo samo jednu priliku koja će odrediti budućnost Pule i društva u kojem želimo ići u naredne četiri godine. Biramo između ostvarivih projekata koji će Pulu povesti u smjeru razvoja, poticane stanogradnje i stabilnih radnih mjesta te između onoga što smo imali dosada – oronulog grada, megalomanskih neostvarenih obećanja i ovisnosti o turističkoj sezoni“, zaključno je izjavila Radolović.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa