Ližnjanski SDP i ISU dali podršku Marku Ravniću

0

Ližnjanske podružnice SDP-a i Istarske stranke umirovljenika danas su dale punu podršku kandidatu za načelnika Ližnjana Marku Ravniću.

Naime, danas je u Ližnjanu potpisan koalicijski sporazum između IDS-a, ISU-a i SDP-a o podršci i suradnji na lokalnim izborima kako za načelnika, tako i za Općinsko vijeće Ližnjana, kojim se želi nastaviti i učvrstiti dosadašnju uspješnu suradnju.

Predsjednik Općinskog odbora SDP-a Ližnjan Stanko Radulović ovim je povodom kazao da „kroz rad Općinskog vijeća uvjerili smo se da zajedničkom suradnjom i slogom možemo postići najviše za našu Općinu i mještane. Zahvaljujući jedinstvu i suradnji u proteklom izbornom razdoblju pokrenuli smo cijeli niz kapitalnih projekta te su pojedini projekti već u završnoj fazi. Tim putem, a i na dobrobit naše zajednice želimo nastaviti dalje!“

Predsjednik ISU-a Zdenko Pliško istaknuo kako je dosadašnjom suradnjom ovih dviju stranaka za građane općine Ližnjan napravljeno puno, osobito za umirovljenike, poput aktivnosti i programa u čijim su fokusima umirovljenici. – Općinska uprava na čelu s načelnikom Ravnićem, pokazala je da može i da zna pokrenuti razvoj te da su im naši sugrađani treće životne dobi na vrhu prioriteta.

Predsjednik općinske podružnice IDS-a Ližnjan Saša Škrinjar zahvalio se kolegama na povjerenju i suradnji te je naglasio da se Općina vodi načelom otvorenosti i političke odgovornosti, a posebno ga raduje što je poboljšana komunikacija s ljudima, kao i brojnim udrugama.

Kandidat IDS-a za načelnika Marko Ravnić zahvalio se svim prisutnima kazavši kako je u ovom mandatu, ali i u prethodnom uložio maksimalan trud i dao sve od sebe da do danas ispuni gotovo sve točke zacrtanog programa te da će u narednom mandatu ustrajno nastaviti u tom smjeru, spreman napraviti novi iskorak u svakom segmentu rada.

– Ponosan sam što smo i danas pokazali da su nam interesi općine na prvom mjestu te se od srca zahvaljujem kolegama iz ISU-a i SDP-a, kazao je Ravnić poručivši da zajedničkim snagama možemo postići puno više. Raduje se budućoj suradnji te je uvjeren da će se u narednom mandatnom razdoblju pokrenuti niz novih projekata koji će zasigurno podići razvijenost svih naselja Općine Ližnjan.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa