Massimo Savić u pulskom INK za samo stotinjak sretnika

0
Massimo Savić
Massimo Savić

U povodu obilježavanja Dana Grada Pule, u srijedu 5. svibnja u pulskom Istarskom narodnom kazalištu nastupit će poznati glazbenik Massimo Savić. Nastavak je to niza koncerata, jedanaesti po redu, koji se održavaju u povodu Dana Grada, a koje je inicirao kolega novinar Daniele Sponza, na kojima su do sada na svojim obljetničkim programima odnosno koncertima nastupali istarski glazbenici i to Anelidi - dva puta u povodu 45. i 50. obljetnice karijere, Bruno Krajcar, grupa Nola, Gustafi, Livio Morosin, Elis Lovrić i Franko Krajcar, Vesna Nežić-Ružić te Lidija Percan dok je pretprošle godine koncert bio posvećen nezaboravnom Oliveru Dragojeviću, a nastupile su dalmatinske glazbene snage Meri Cetinić i Tedi Spalato, pojačane kantautorima Leom Deklevom i Brunom Krajcarom, koji su surađivali s Oliverom. Povod ovom koncertu bila je odluka Gradskog vijeća da se Oliver Dragojević posthumno proglasi Počasnim građaninom grada Pule.

Massimo je krajem 2019. godine održao niz od devet koncerata kojima je obilježio 15 godina od izlaska albuma Vještina. Koncerti su snimljeni i objavljena je ekskluzivna ploča "Vještina Boutique" koju će Massimo u pratnji trija promovirati upravo 5. svibnja u pulskom Istarskom narodnom kazalištu u povodu obilježavanja Dana Grada Pule.

 

U pratnji Ive Popeskića, Elvisa Stanića i Henryja Radanovića Massimo će izvesti pjesme s albuma Vještina kao i neke od svojih najvećih hitova u novim aranžmanima. Pjesme Olivera, Arsena, Gibonnija, Jure Stublića, Indexa, Bijelog Dugmeta oživile su u raskošnom akustičnom obliku zahvaljujući Massimovom neponovljivom glasu, karizmi, strasti prema glazbi te besprijekornom muziciranju njegovog benda.

Zbog trenutne situacije s pandemijom COVID-19, svega stotinjak građana i građanki Pule imat će priliku nazočiti ovoj glazbenoj poslastici. „S obzirom da je ovaj koncert, kao i svake godine, poklon Grada u povodu obilježavanja Dana oslobođenja grada Pule, zainteresirani se mogu javiti od ponedjeljka, 26. travnja na blagajni INK od 10 do 13 sati radi preuzimanja besplatnih ulaznica uz napomenu da jedna osoba može maksimalno preuzeti dvije ulaznice“ – izjavio je inicijator ovih koncerata u povodu Dana grada Pule Daniel Sponza dodavši kako se organizator obvezuje da će poštivati sve upute Stožera civilne zaštite i predložene epidemiološke mjere.

Pridružite se Massimu na ovom ekskluzivnom putovanju i uživajte u iznimnoj glazbenoj poslastici. Pokrovitelji koncerta su Grad Pula i JU Pula Film Festival.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa