Treba vam radno mjesto? Pogledajte ove atraktivne poslovne prilike

0
Tvrtka za pokretne stepenice traži inženjera za Istru; ilustracija (foto: Marko Lukunić/PIXSELL)
Tvrtka za pokretne stepenice traži inženjera za Istru; ilustracija (foto: Marko Lukunić/PIXSELL)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Sportina zapošljava na pozicijama Modni savjetnik (m/ž) i Voditelj trgovine (m/ž) u Puli. Očekuje te rad sa svjetski poznatim brendovima, karijera u ugodnom radnom okruženju te mogućnost za napredovanje i osobni razvoj. Za ove poslove potrebna je strast prema modi i motiviranost za rad s kupcima. Ako smatraš da nema ništa ljepše od rada i okruženju s motiviranim ljudima, gdje kupcima možeš izmamiti osmijeh na lice i gdje će tvoj trud biti prepoznat i cijenjen, prijavi se do 04. svibnja.

Više od 60 000 zaposlenika tvrtke Schindler neprestano radi kako bi se njihovim dizalima i pokretnim stepenicama svakog dana služilo više od milijardu ljudi. Posluju u više od 100 zemalja i proizvode opremu putem globalne mreže tehnološki najmodernijih proizvodnih pogona, a sada su u potrazi za Prodajnim inženjerom (m/ž) za područje Istre i Kvarnera. Traže motiviranu osobu, koja teži izuzetnim rezultatima i fokusirana je na prodaju novih jedinica (instalacija) i modernizaciju postojećih u skladu s komercijalnom politikom i godišnjim planovima. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javiti im se možeš do 6. svibnja.

 

C.R.T.F. Moda je u potrazi za Menadžerima prodavaonice - Voditeljima prodavaonice (m/ž) na više lokacija. Ako voliš modu i sviđa ti se voditi svoj tim zaposlenika, voliš planirati, organizirati i delegirati zaduženja te pratiti i analizirati parametre prodaje te davati prijedloge za unapređenje, a vidiš svoju profesionalnu karijeru u modnoj industriji – ovo je posao za tebe! Potrebno je imati iskustva na sličnim pozicijama, a svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 3. svibnja.

Muller zapošljava u Rovinju. U potrazi su za Prodajnim savjetnikom (m/ž). Potrebno je višegodišnje iskustvo u području trgovine te usmjerenost na uslužnost i zadovoljstvo u kontaktu s kupcima. Posao uključuje ljubazno i kompetentno savjetovanje kupaca, stručnu prodaju njihovih proizvoda, optimalnu prezentaciju njihovog asortimana i slično. Ako te ovaj oglas zainteresirao, svoju prijavu im možeš poslati do 5. svibnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa