Kandidati liste Nezavisni Zajedno: Sonja, Leone, Husein i Jasna

0
Sonja Bračun, Loene Višković, Husein Alibašić i Jasna Pušec
Sonja Bračun, Loene Višković, Husein Alibašić i Jasna Pušec

Danas vam predstavljamo još 4 kandidata s liste Nazavisni Zajedno, nositelja Silvana Vlačića za Gradsko vijeće Labina: Jasnu Pušec, Huseina Alibašića, Sonju Bračun i Leonea Viškovića.

11. JASNA PUŠEC

Jasna je žena koju Labinjanima ne treba posebno predstavljati. Ugostitelj do srži i promotor istarske kuhinje oduvijek…Rabački je učenik iz vremena kada se u bivšem hotelu Lanterna za predjelo posluživao koktel od škampi u bijelim rukavicama. Devedesetih godina, kaže Jasna, podrezanih krila ide iz kuhinje u kuhinju i postaje svjetski putnik „trbuhom za kruhom“. Šest godina talijanskih Alpi, osam godina New Yorka. Iz najcrnjih noći izvlači najsjajnije lekcije te kroz suze i kroz smijeh, uči i uči... Posljednje desetljeće ispunjeno joj je projektom Velo Kafe, nakon čega odlazi u mirovinu. Jasna osim talenta prema kuharstvu u sebi ima i veliku strast prema pisanju i poeziji.

10. HUSEIN ALIBAŠIĆ

Svoj rad i život posvetio je svojoj obitelji i pčelarstvu. Završio je školu pčelarstva i apiterapije te je član Pčelarske udruge Labin gdje je zadužen za održavanje edukativnog gradskog pčelinjaka. Živi u Labinu već 13 godina sa svojom obitelji, a kaže kako Grad Labin vidi kao mirno obiteljsko mjesto za život.

9. SONJA BRAČUN

Po struci ekonomistica, Sonja se trenutno bavi računovodstvenim poslovima u svom knjigovodstvenom servisu, a svoje slobodno vrijeme provodi u prirodi, baveći se čitavim spektrom hobija poput planinarenja, branjem gljiva, skupljanja ljekovitog bilja i slično.

8. LEONE VIŠKOVIĆ

Leo je jedan od poznatijih ugostitelja na Labinštini. Nakon 15 godina rada i stvaranja iskustva u ugostiteljstvu 2005. godine odlučio sam  se okušati samostalno u poduzetničkim vodama'', kaže Leo. Već 15 godina vlasnik je restorana-kavane ''Velo Kafe''. Slobodno vrijeme najviše voli provoditi sa obitelji i prijateljima.

Više o kandidatima Nezavisni Zajedno, nositelja liste Silvana Vlačića pogledajte klikom na link: www.nezavisnizajednolabin.hr/lista

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa