Robert Cvek kandidat IDS-a za zamjenika gradonačelnice Pule

0
Robert Cvek kandidat je IDS-a za zamjenika gradonačelnice Pule
Robert Cvek kandidat je IDS-a za zamjenika gradonačelnice Pule

Robert Cvek kandidat je IDS-a za zamjenika gradonačelnice Pule, jednoglasno je potvrdilo sinoć predsjedništvo pulske podružnice IDS-a.

Kandidatkinja IDS-a za gradonačelnicu Pule Elena Puh Belci kazala je kako je sigurna da će u Robertu Cveku imati izvrsnog suradnika koji je potpuno posvećen Puli.

- U ovom smo mandatu Cvek i ja surađivali izuzetno dobro i teško mi je zamisliti boljeg suradnika od njega. Riječ je čovjeku kojem kad je Pula u pitanju ništa nije teško, koji je vrlo srčan, uvijek dostupan i na raspolaganju ljudima. Mislim da je to jako važno, pogotovo u ovakvim vremenima. Osim toga, Robi je prije svega operativac, čovjek koji dušom i srcem živi za Pulu, kazala je Puh Belci.

 

Kandidat za zamjenika gradonačelnice Pule Robert Cvek zahvalio se na velikoj podršci te je poručio da mu je iznimna čast biti potvrđen na ovoj odgovornoj funkciji. – Kao i uvijek, dat ću sve od sebe da Pula bude iz dana u dan sve uspješniji grad. Pula se posljednjih godina uistinu promijenila na bolje i jedva čekam da zajedno sa Elenom počnem raditi na novim projektima za novi iskorak Pule!, zaključio je kandidat IDS-a za zamjenika gradonačelnice Pule Robert Cvek.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa