Vatrogasac i liječnica o teškoj prometnoj nesreći kod Žminja

0
Foto: JVP Rovinj
Foto: JVP Rovinj

- Kad su vatrogasci došli na mjestu događaja, jedan od dvojice mladića bio je izvan vozila. Vjerojatno su mu pri izlasku pomogli očevici, a drugi je ostao prikliješten te smo rezali lim da ga izvučemo. Odvezla ga je hitna pomoć u bolnicu. Na mjesto nesreće izašla su tri vatrogasna vozila i pet vatrogasaca - rekao je Eveliano Gašpić iz rovinjske JVP za 24sata govoreći o teškoj nesreći u Matikima kod Žminja.

Hitna pomoć je dobila dojavu o nesreći u 17.37 sati, a na mjesto nesreće su stigli u 17.49 sati.

- Na prometnu nesreću stigla je pulska hitna jer je rovinjska u isto vrijeme imala teren u Kanfanaru. Prvi smo stigli na mjesto nesreće, a zatim vatrogasci i policija. Jedna osoba bila je prikliještena u vozilu, pa su vatrogasci morali intervenirati kako bi ga na kraju izvukli kroz stražnje staklo, na dasci. Jedna osoba zatražila je pomoć, a druga iz vozila nije. Policija navodi da je jedna osoba lakše, a druga teško ozlijeđena. Ozljede su teške i riječ je o ozljedama glave te smo pristupili odmah davanju terapije za suzbijanje nekontroliranog krvarenja - rekla je dr. Gordana Antić, ravnateljica nastavnog Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije za 24sata.

Ozlijeđeni muškarac, vozač Honde  prebačen je u pulsku bolnicu. Neslužbeno saznajemo da su u pitanju ozljede mozga. Nataša Vitasović iz policije kaže kako će se vještačenjem utvrditi kojom je brzinom vozio vozač Honde, a u službenom izvješću policije nemaju podataka o psu iz vozila. Iz pulske bolnice doznajemo da se mladić nalazi u jedinici intenzivnog liječenja. - Sva moguća potporna intenzivna terapija je u tijeku - rekla je ravnateljica bolnice dr. Irena Hrstić, javio je 24sata.

Naš portal o nesreći je izvijestio ovdje.

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA