655 boris 970
664 fm baner t

Tulio Demetlika kandidat je IDS-a za zamjenika župana

0
Tulio Demetlika
Tulio Demetlika

Tulio Demetlika kandidat je IDS-a za zamjenika župana, odlučeno je jednoglasno na sjednici Predsjedništva IDS-a održanoj 19. travnja navečer u Pazinu.

Tulio Demetlika čovjek je s izuzetnim iskustvom koji je bitno doprinijeo razvoju Labina, u kojem je bio gradonačelnik u više mandata, od 2000. do 2005. i od 2007. do 2017. Osim toga, Tulio je od 2015. prepoznatljiv glas Istre u Hrvatskom saboru. Aktualni je predsjednik Kluba zastupnika IDS-a i predsjednik Savjeta IDS-a. Predsjednik IDS-a Boris Miletić istaknuo kako je veliko zadovoljstvo imati Tulija Demetliku u timu.

- Tulio je jedan od najiskusnijih političara u našoj zemlji, njegov doprinos gospodarskom preporodu Labina je ogroman i jedan je od rijetkih zastupnika u Saboru koji uživaju veliko poštovanje ostalih zastupnika, bez obzira na stranačke boje. Čovjek s takvim iskustvom i kvalitetama i meni je dodatna garancija da ćemo program '100% Istra' s kojim izlazimo pred građane 100% i ostvariti!, naglasio je Miletić te je nadodao:

- Tulio je poznat kao veliki operativac, principijelan čovjek i političar koji spaja. Siguran sam da će s takvim pojačanjem županija dobiti vrhunskog čovjeka koji će predano raditi za regiju kojoj je uostalom posvetio većinu svog profesionalnog života.

 

Demetlika se zahvalio svima na velikoj podršci te poručio da mu kandidatura za zamjenika župana predstavlja iznimnu čast.

-  Moje dugogodišnje iskustvo u Saboru, a prije svega u upravljanju Grada Labina stavit ću na raspolaganje Istri. Istra je svjetska priča. To što smo danas lideri u Hrvatskoj, to što nas u Saboru ponekad gledaju kao da dolazimo s druge planete, to nam samo daje dodatnu motivaciju da gradimo još uspješniju, konkurentniju i prosperitetniju regiju!, zaključio je kandidat IDS-a za zamjenika župana Tulio Demetlika.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SLASTIČAR/SLASTIČARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ODGOJITELJ/ODGOJITELJICA ZA RAD S DJECOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA