Prvi rovinjski gosti ispričali svoje dogodovštine (video)

0
Foto: Dnevnik HRT
Foto: Dnevnik HRT

Iako u Rovinju još ni kampovi, koji primaju najviše gostiju, nisu otvoreni, grad ni sada nije pust. I u razdoblju pandemije potvrđuje se da se ono najkvalitetnije - najbolje prodaje, donosi Dnevnik HRT-a u prilogu o turistima u Rovinju.

- Pola stoljeća dolazim u Rovinj. Posljednjih 15-ak godina dosta se promijenio. Sve je obnovljeno, luka je čišća, grad uredniji... Turista je manje, ali su kvalitetniji... Meni je Rovinj najljepši grad na Sredozemlju, kaže Jan iz Francuske.

- Nisam prvi put u Rovinju, godinama dolazim. Sve mi se sviđa - grad, ljudi, gastronomija, priroda, kaže Isabelle iz Njemačke. A priroda naravno donosi i iznenađenja.

- Odjednom je doletio galeb, zgrabio kolač sa stola, sve je razbacao... Suprug nije ni shvatio što se događa, meni je sve izgledalo nevjerojatno, priča Tatiana iz Njemačke.

Sve je to, kažu, dio odmora i zabave, nakon čega se vraćaju u svoju zemlju, ponovnom radu od kuće. Naravno s negativnim testom na koronavirus koji mogu napraviti u svakom hotelu, javlja Dnevnik HRT-a na čijim stranicama pogledajte video.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa