623 labin tina.info i istarski.hr 4.5.2021.
664 fm baner t
pogledajte video

Bruno Krajcar pjesmu Pulska noć posvetio ulasku Istre 1961 u finale

0

Povodom ulaska NK Istre 1961 u finale Hrvatskog nogometnog kupa, kantautor Bruno Krajcar  pjesmu "Pulska noć" posvetio je tom velikom uspjehu, ali i u spomen svim veličanstvenim i nezaboravnim pulskim noćima. Ovaj ljubavni rock valcer s elementima francuske šansone i pop šlagera oda je Puli, a napisana je iz današnjeg konteksta s  nostalgičnim pogledom na prošlost.

U pratećem videospotu korišten je materijal iz arhive Igora Gala te u spotu između ostalog vidimo i nezaboravne kadrove dočeka svjetskog boksačkog prvaka Mate Parlova u pulskoj Areni, a  kojemu će uskoro u čast biti postavljena skulptura na pulskim Giardinima.

Pjesma je snimana u studiju Maura Giorgija, a Bruno Krajcar tradicionalno je okupio vrhunske glazbenike različitih žanrova pa u njenoj izvedbi uz autora koji pjesmu pjeva i svira klavir, izvode i Tamara Obrovac kao prateći vokal, Elvis Stanić na harmonici i mandolini te Mauro Giorgi koji je odsvirao sve gitare. Zanimljivo je i gostovanje bubnjara Dubioze Kolektiva Senada Šute koji je ovoj pjesmi podario i izuzetnu rock energiju.

 

U videospotu koji je režirao Danilo Lola Ilić nastupili su plesači Tatjana Samuele Ban i Fabris Radin, koreografiju je osmislio Fabris Radin uz suradnju plesnog studija Art Dance i Plesnog centra Studio, a pojavljuje se i poznata pulska harmonikašica Slava Obranović.


 
loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ZAŠTITAR/ZAŠTITARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VANJSKI RADNIK/VANJSKA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA