655 boris 970
664 fm baner t

Kanfanar: Nova igrala i uređenje dječjih igrališta

0
Jedno od igrališta u općini Kanfanar
Jedno od igrališta u općini Kanfanar

Vodeći računa o visoko postavljenim standardima kada je u pitanju osiguranje kvalitete života i boravka za najmlađe članove zajednice, Općina Kanfanar u proteklom je razdoblju realizirala niz aktivnosti kojima je cilj bio urediti zone za rekreaciju, zabavu i provođenje slobodnog vremena za djecu.

Osim radova na održavanjima i čišćenjima dječjih igrališta, tijekom kojih su mnoge dječje sprave obnovljene, nanovo obojane i uređene, obnovljene su i klupe, kante za otpad, ograde i ostala  komunalna oprema. Na pet lokacija, i to u Kanfanaru, Maružinima, Šorićima, Sošićima i Červarima, postavljeno je i pet novnovih sprava koje omogućavaju više vrsta aktivnosti za djecu, poput ljuljački, tobogana, penjalica, njihalica na oprugama, zabavnih igri itd.

 

Na području općine nalazi se ukupno 15 igrališta o čijem održavanju skrbi Općina Kanfanar. Po potrebi zamjenjuje se dotrajale i oštećene dijelove sprava i dječjih igrala, klupa i slično, a svake se godine igrališta dodatno obogaćuju novim spravama, a po potrebi i uređuju nove lokacije.

Uz postojeći velik broj igrališta i terena za razne sportove (nogomet, rukomet, košarka, odbojka, tenis, boćanje i dr.) te krajem prošle godine uređene tri fitness zone s nizom sprava za tjelovježbu i pripadajućim uputama i savjetima za korištenje, nova i obnovljena dječja igrališta nadogradnja su rekreacijskih cjelina i parkova u Općini Kanfanar, čime se dodatno doprinosi poboljšanju uvjeta za kvalitetno i zdravo provođenje slobodnog vremena stanovnicima Općine Kanfanar i posjetiteljima.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SPREMAČ/SPREMAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA