labin

Kandidati liste Nezavisni Zajedno: Manuel, Paolo, Đani i Augusta

0

Lista Nezavinsi Zajedno, nositelja Silvana Vlačića, danas vam predstavlja četiri kandidata sa svoje liste - Augustu Kokot, Đanija Vlačića, Paola Palisku i Manuela Ukotu.

15. AUGUSTA KOKOT

Profesorica likovne kulture po struci trenutno se bavi dizajnom i dekoracijom zidova. Slobodno vrijeme provodi u prirodi sa svojim psom, a također voli planinariti. ,,Volim životinje i želim da se grad adekvatno brine o svojim napuštenim životinjama”, kaže Augusta. Grad Labin vidi kao mjesto u kojem se može i treba uživati u prirodi, stoga bi voljela da Labin postane mjesto sa raznim pješačkim, planinarskim putevima i trail utrkama čime bi se privuklo turiste u predsezonu i posezonu, kada je tu najljepše!

14. ĐANI VLAČIĆ

Ugostitelj po struci, 1974. godine završio je srednjoškolsko ugostiteljsko obrazovanje u Puli, nakon čega svoju karijeru gradi od 1978. godine u poduzeću  „Tila“ Labin. U mirovini je od 2019. godine, voli kuhati a kako kaže, slobodno vrijeme voli provoditi na moru, baveći se sportskim ribolovom.

13. PAOLO PALISKA

Trenutno radi u Rapcu kao električar za turističku kompaniju ”Valamar”. Njegov pogled prema Labinu je svestran, a navodi kako vidi i brojne mogućnosti za napredak grada Labina poput zapošljavanja mladih, otvaranja novih radnih mjesta, pružanja većih mogućnosti za mlade, zaštita naših materijalnih i ekoloških dobara te bolje korištenje istih.

12. MANUEL UKOTA

Od 2009. godine radi na stanici za tehnički pregled u Labinu  kao nadzornik tehničke ispravnosti vozila. Svoje slobodno vrijeme provodi sa suprugom i dvoje djece, a jedan od hobija mu je rješavanje logičkih zadataka te je s istim nastupao na svjetskom prvenstvu WSC/WPC. Osim toga, Manuel je član Hrvatske Mense. Voli prirodu i dobro društvo.

Više o kandidatima Nezavisni Zajedno, nositelja Silvana Vlačića pogledajte klikom na link: www.nezavisnizajednolabin.hr/lista

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa