643 970x250 brojevi
664 fm baner t
koalicija ids-hns-hsu

Kristina Jurić kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Pazina

0
Kristina Jurić
Kristina Jurić

„U četverogodišnjem razdoblju, koje nas očekuje, nakon pobjede na izborima, sve što ćemo raditi, radit ćemo za 100% bolji Pazin. Upravo je Pazin kao akronim temelj poglavlja našeg predizbornog programa.”, istaknuo je Renato Krulčić, kandidat IDS-a, HNS-a i HSU-a za pazinskog gradonačelnika, u uvodnom dijelu prilikom predstavljanja kandidatkinje za svoju zamjenicu.

Naglasio je kako će Pazin tako postati: Poželjan i siguran grad za ugodan život, Autentičan grad, Zdrav, siguran i aktivan grad, grad koji će ulagati u Inovacije i rast poduzetništva uz održivi razvoj, grad koji će razvijati Nove tehnologije i vještine za bolju učinkovitosti i transparentnost gradske uprave. „Ovih pet poglavlja programa ćemo detaljnije obrazložiti u narednim danima, jer smatramo da su sva poglavlja jednako važna i zaslužuju pojedinačno predstavljanje”, pojasnio je Krulčić.

„Osoba koja kroz svoj rad i životno djelovanje u rodnom Pazinu i kao majka i kao zaposlenica obiteljske tvrtke i kao sportašica, članica udruga, volonterka, ujedinjuje elemente programa je kandidatkinja za zamjenicu Kristina Jurić, stručna prvostupnica ekonomije i stručna prvostupnica kineziologije”, riječi su kojima je Krulčić predstavio nestranačku kandidatkinju za svoju zamjenicu, koja je dobila punu podršku pazinske koalicije IDS, HSU, HNS.

Kristina Jurić je, zahvaljujući na ukazanom povjerenju, istaknula kako će upravo timski rad, u kojem do izražaja dolaze različitosti u stručnosti i iskustvu, najviše doprinijeti da, kako je kazala, „zajedno radimo za 100% bolji Pazin”. Navela je kako je kandidatura svojevrsni nastavak njenog djelovanja u rodnom gradu u kojem je, dugi niz godina aktivno uključena u rad udruga i ustanova.

 

„Kroz sport, u koji sam uključena cijeli život i kao sportašica i kao trenerica, naučila sam da su jednako važni predani rad, disciplina, ulaganje u znanje i vještine, kreativnost, tolerantnost, upornost, strpljivost, entuzijazam. Naučila sam uživati u pobjedama, a učiti iz poraza”, kazala je.

„Želim da moj grad u kojem sam se rodila, u kojem sam odrasla, grad u kojem radim, u kojem živim sa svojom obitelji, grad u kojem želim ostariti, bude još bolji, ljepši, moderniji, tolerantniji, raznolikiji. Na ovom mom novom putu, zajedno s Renatom Krulčićem želim pristupiti otvorenog srca i uma, dati najbolje od sebe te biti na raspolaganju svim mojim sugrađanima”, istaknula je na kraju svog obraćanja Kristina Jurić

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SPREMAČ/SPREMAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLAGAČ/SLAGAČICA ROBE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA