Glorija Paliska kandidatkinja ids-a za načelnicu Raše

'Potrebe naših sumještana stavljamo uvijek na prvo mjesto'

0
Glorija Paliska
Glorija Paliska

Aktualna načelnica Općine Raša Glorija Paliska, IDS-ova je kandidatkinja za načelnicu  na predstojećim lokalnim izborima u svibnju. Odluku je jednoglasno podržalo predsjedništvo raške podružnice na svojoj posljednjoj sjednici.

Zahvalivši se svima na velikoj podršci i suradnji, Paliska je istaknula kako je „iznimno ponosna na protekla dva mandata, na sve ono što smo dovršili, na brojne aktivnosti u tijeku, kao i na projekte koje planiramo započeti.“

- U upravljanju Općinom vodimo se uvijek pomnim planiranjem, a potrebe naših sumještana stavljamo uvijek na prvo mjesto, kazala je Paliska, dodajući da se „krenulo od najmlađih, za koje smo opremili jaslice i proširili kapacitet vrtića. Uz to, obnovili smo osnovnu školu, sportsku dvoranu, kinodvoranu, mnogobrojna dječja igrališta te uredili knjižnicu.“

Načelnica Općine Raša naglasila je da su proteklom razdoblju zgotovili mnogobrojne infrastrukturne projekte duž Općine, pazeći da se Općina ravnomjerno razvija. - Snažno radimo na revitalizaciji rudarske baštine, svjesni njene izuzetne vrijednosti. Trudimo se uključiti građane u procese donošenja odluka te se ovom prilikom svima zahvaljujem na trudu i doprinosu.

Nadalje, Paliska je istaknula da se velika pažnja pridaje radu udruga, kako bi se oplemenila kvaliteta života naših sugrađana. Posebno je ponosna na brojne nagrade i priznanja koji članovi zajednice ostvaruju na raznim natjecanjima.

- U Općinskoj upravi kao i u meni osobno, svi mještani Raše imaju pravog partnera. Zajedničkim snagama pokazali smo da možemo pokrenuti razvoj naše zajednice, a u narednom mandatu želja mi je da zajedno napravimo značajne iskorake u svakom segmentu!, kazala je Glorija Paliska te je zaključila: - Planova ima puno! Volje i energije također! Nastavljamo s radom, 100% za Općinu Raša!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa