dobitnik 'šestice' iz poreča:

'Ovo je dovoljno kako bi sebi i djeci riješio stambeno pitanje'

0
Voditeljice izvlačenja Hrvatske lutrije
Voditeljice izvlačenja Hrvatske lutrije

Nastavlja se niz sjajnih dobitaka u Lutriji. Ovog nam je tjedna stigao igrač koji je početkom travnja osvojio šesticu vrijednu 2.375.548,74 kuna. Sretni dobitnik svoj je listić uplatio na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Poreču, Mate Vlašića 20, a uložio je 19 kuna, odigrao sistemski listić od sedam kombinacija te precrtao DA za dodatnu igru Joker.

Kao i mnogi naši dobitnici želi ostati anoniman, no s nama je podijelio nekoliko detalja vezanih uz igru i dobitak: „Bližnji naravno znaju za dobitak, nisam to mogao sakriti od obitelji s kojom ću i podijeliti ovaj iznos. Ovo je dovoljno kako bi sebi i djeci riješio stambeno pitanje te zatvorio kredite“ – rekao je sretni igrač i dodao kako je i dalje prilično uzbuđen, no usprkos uzbuđenju, mirne glave i čvrsto na zemlji.

Uvijek igra iste brojeve, no nema sretno prodajnom mjesto - uplaćuje gdje se nađe i gdje stigne. Rezultate izvlačenja provjerava na internetu, a upravo je tako saznao i da je šestica osvojena te kako je njegova kombinacija brojeva ona dobitna koja donosi 2,3 milijuna kuna: „Moram priznati da su krenule suze radosnice, a kako bih bio sto posto siguran provjeravao sam dobitak nekoliko puta“ – istaknuo je sretni igrač.

 

Iako redovno igra Loto i Bingo, nije vjerovao u mogućnost osvajanja dobitka. Sada se i to promijenilo: „Uvijek sam se nadao, no nisam vjerovao. Ali nikada ne reci nikada i sada mogu svima poručiti da igraju. Uvijek postoji nada. Moram dodati još samo jednu stvar – zahvaljujem Hrvatskoj Lutriji na iscrpnom informiranju oko dobitka, njegova podizanja i cijele procedure, a posebno zahvaljujem gospođi koja radi na glavnoj blagajni. Doista je bila od velike pomoći“ – rekao nam je na kraju sretni igrač.

Navečer, 15. travnja, igramo za šesticu od milijun kuna, u petak nas čeka novo izvlačenje Eurojackpota u kojem igramo za jamčenih 75 milijuna kuna, a subota donosi Loto 7 u kojem igramo za Jackpot od 5.000.000 kuna te dobitak 6+1 od 400.000 kuna.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/PRODAVAČICA TEKSTILOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA