Pokreni karijeru u pravom smjeru! Evo novih oglasa za posao

0
Ilustracija (foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)

Studenac je zajedno s Radenskom postao jedan od najvećih proizvođača mineralne vode u jadranskoj regiji, Radenska Adriatic. Zbog širenja prodajne mreže u Puli, Studenac d.o.o. u radni odnos prima: Prodajnog predstavnika (m/ž). Idealan kandidat posjeduje dobre komunikacijske, prodajne, prezentacijske i pregovaračke vještine, a tvrtka novom kolegi nudi razvoj stručnih kompetencija te razmjenu znanja i iskustava u internacionalnom okruženju. Rok za prijavu na oglas ističe 21. travnja.

Extradex proizvodnja i trgovina je u potrazi za Voditeljem kuhinje (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje osmišljavanje i pripremanje dnevnih i a la carte jela, sastavljanje normativa i kalkulacije troškova jela te primjenjivanje HACCP standarda. Njihova ponuda uključuje stalno zaposlenje, stimulativna primanja, božićnicu i regres te rad u opuštenom i prijateljskom okruženju. Svoj životopis im možeš poslati do 19. travnja.

Greyp bikes d.o.o. je tvrtka posvećena dizajnu i izradi pametnih električnih bicikala, s ciljem pružanja iskustva ''savršene vožnje'' krajnjem korisniku. Zaposlenici kompanije fascinirani su tehnologijom i svim njenim mogućnostima, ne bježe od izazova i predano rade na stvaranju novih, kvalitetnih proizvoda. Tvrtka je u potrazi za pojačanjem na poziciji – After Sales Support Specialist (m/ž).  Ako želiš postati dijelom brzorastuće industrije električnih vozila i raditi u okolini koja potiče proaktivnost i nove ideje, javi im se do 20. travnja.

 

Tvrtka TEI-MC ZAGREB d.o.o., dio internacionalne TEI MC grupe sa sjedištima u 5 zemalja JI Europe, generalni je zastupnik renomiranih svjetskih proizvođača građevinskih strojeva i opreme: LiuGong, Dressta, Gomaco, SBM za područje Republike Hrvatske. Tvrtka zapošljava na radnom mjestu - Serviser građevinske opreme i mehanizacije (m/ž), a njihova ponuda uključuje mogućnost kontinuiranog razvoja i usavršavanja, stimulativna primanja, temeljitu obuku te stalan i pouzdan posao. Ako su te zainteresirali, javi im se do 24. travnja.

Uslijed povećanja obima poslovanja, CASA DE MAR NEKRETNINE traži Agente/pomoćnike u prodaji nekretnina (m/ž) s položenim ispitom za posredovanje u prodaji nekretnina. Opis posla uključuje uredski i terenski rad, praćenje tržišta nekretnina i dobavljanje novih nekretnina te komuniciranje s prodavateljima i kupcima nekretnina. Zauzvrat nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost iznadprosječnih primanja i napredovanja u struci, dodatne bonuse za djelatnike s materinjim poznavanjem njemačkog jezika te ugodno radno okruženje. Javi im se do 19. travnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa