izbori u barbanu

Istarska stranka umirovljenika podržala IDS-ovog kandidata Pausa

0
Na potpisivanju suradnje ISU - IDS Podružnica Barban
Na potpisivanju suradnje ISU - IDS Podružnica Barban

Predsjednik općinske podružnice IDS-a Općine Barban Toni Uravić potpisao je koalicijski sporazum s predsjednikom ISU-a Zdenkom Pliškom o podršci i suradnji na predstojećim lokalnim izborima 16. svibnja. Istarska stranka umirovljenika ujedno je  dala punu podršku zajedničkoj listi za Općinsko vijeće i kandidatu za načelnika Općine Barban Daliboru Pausu koji je protekle četiri godine obnašao tu dužnost.

Uravić je istaknuo da se sporazum barbanskog IDS-a i Istarske stranke umirovljenika  o podršci i suradnji na lokalnim izborima temelji prije svega na zajedničkoj programskoj osnovi i temeljnim vrijednostima poput antifašizma, suživota i multikulturalnosti te na odličnoj suradnji te dvije stranke u prethodnom sazivu.

 

Kandidat za načelnika Općine Barban Dalibor Paus dodao kako je ponosan što nakon odrađenog mandata i dalje ima potporu istarskih umirovljenika što ukazuje da smo zajedničkim radom, vodeći računa o našim umirovljenicima unaprijedili kvalitetu njihovog života u našoj općini. Drago mi je da mogu reći da smo naše obećanje iz 2017., da ćemo uspostaviti mrežu palijativne skrbi o  starijim i nemoćnim osobama te svima kojima je takva pomoć potrebna realizirali kroz projekt Pomoći u kući.

Predsjednik ISU-a Zdenko Pliško istaknuo je da ISU već dugi niz godina njeguje iznimno uspješnu suradnju s IDS-om diljem Istre te da je zadovoljan što će ponovno surađivati u Općini Barban. Govoreći o suradnji i kandidatu za načelnika Općine Barban Daliboru Pausu, Pliško je kazao kako je uvjeren da će koalicija IDS-ISU na čelu s kandidatom za načelnika IDS-a ostvariti zavidne rezultate na izborima 16. svibnja.

„ Raduje me što se u istarskim gradovima i općinama vodi briga o osobama treće životne dobi više nego što je to slučaj u ostalim dijelovima Hrvatske.  Mogu reći da je u Barbanu briga za osobe treće životne dobi visoko na listi prioriteta i umirovljenici iz mjeseca u mjesec imaju sve bolje uvjete. Želja nam je da se takav trend nastavi i u budućnosti te sam uvjeren da će kandidat IDS-a  Paus biti garancija toga“; kazao je Pliško.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa