Slavni američki bend snimio poruku za farmera Marijana

0
Foto: RTL
Foto: RTL

Životna priča farmera Marijana Ceravca (69) iz Buzeta koji u emisiji 'Ljubav je na selu' traži srodnu dušu mnoge je zaintrigirala pa tako i simpatične gospođe koje su se prijavile sa željom da ga upoznaju, piše RTL.

A Marijanova priča zaista je zanimljiva - gotovo 40 godina živio je u Americi, gdje je radio kao vozač autobusa kojima je prevozio brojne slavne osobe, kao što su Sarah Jessica Parker, Oprah Winfrey, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, B.B. King, a na turneje je vozio poznati heavy metal bend Lamb of God. 

Upravo frontmen tog benda, Randy Blythe, snimio je video kojim je pružio podršku Marijanu. 

"U svoje ime i u ime svog benda Lamb of God htio bih poželjeti sreću našem bivšem vozaču, Marijanu 'Mariju' Ceravcu, Hrvatskoj Senzaciji, tijekom njegovog sudjelovanja u hrvatskom showu 'Ljubav je na selu'. Mario je divan čovjek, bio je odličan vozač. Jako je romantičan lik, zato smo ga zvali Hrvatska Senzacija", rekao je Randy u videu na svojim društvenim mrežama. 

 

Uz objavu je napisao kako je Marijan ostao sam nakon što mu je preminula treća supruga, koja je, kaže, bila jako draga žena. 

"Sada traži novu ženu s kojom bi proveo ostatak života. Ima 69 godina i pravi je ulov. Živio je nevjerojatno zanimljiv život pa ako neka zrela žena traži ljubav - nećete naći boljega od Hrvatske Senzacije", napisao je Randy te poželio sreću Marijanu, donosi RTL.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa