623 labin tina.info i istarski.hr 4.5.2021.
664 fm baner t
SPORTSKA ZAJEDNICA GRADA POREČA

Uspostavljena web stranica Endurance

0

Sportska zajednica grada Poreča jedan je od osam partnera iz sedam zemalja (Belgija, Bugarska, Hrvatska, Finska, Italija, Slovačka i Španjolska) koji sudjeluju na projektu Endurance - Entrepreneurial Capacity-building for Sport, projekta sufinanciranog iz programa Erasmus Plus Europske Komisije. Projekt Endurance usmjeren je na povezivanje sporta i poduzetništva te utvrđivanje zajedničkih karakteristika u cilju razvoja novih načina poduzetničkih obrazovanja u sportu.

U cilju doprinosa podučavanju poduzetništva i povezanosti sa sportom uspostavljena je web stranica.

 

Web stranica Endurance dostupna je online na adresi http://enduranceproject.eu/index.php koja pruža specifične informacije o ciljevima, aktivnostima i rezultatima projekta. Platforma će sadržavati sve informacije o projektu, ishode i rezultate. Endurance preispituje podučavanje poduzetništva temeljenog na komplementarnostima i zajedničkim karakteristikama sporta i poduzetništva, poput odlučnosti, ustrajnosti, samopouzdanja, izdržljivosti, poštivanja pravila, timske igre, natjecanja, uspjeha / neuspjeha, itd.

Navedenu platformu izradio je španjolski partner IWS (Internet Web Solutions), a partneri će istu konstantno nadopunjavati tijekom provedbe projekta. Endurance web stranica dostupna je na sedam jezika (bugarski, hrvatski, engleski, finski, talijanski, slovački i španjolski), a sastoji se od više odjeljaka. Detaljnije informacije o Endurance projektu i ostalim inicijativama SZGP možete pronaći na sljedećim poveznicama: http://www.szgp.hr/Porec/eu-projekti/HRhttps://www.facebook.com/Endurance.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

VANJSKI RADNIK/VANJSKA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/PRODAVAČICA TEKSTILOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA