Tražite posao u Istri? Evo nekih zanimljivih ponuda!

0
Ilustracija (foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. SANDEJ, hrvatska tvrtka sa 6 godina rada u Njemačkoj traži iskusne Elektroinstalatere (m/ž) za rad u pokrajini Bavarskoj. Nude njemački dječji doplatak i povrat poreza, plaćeni smještaj i prijevoz te regres i nagrade. Javiti im se možeš i telefonskim putem, a ako si zainteresiran za ovaj oglas, on je aktivan do 15. travnja.

Mlinar je veći niz godina vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj. Mlinarov profesionalan i ambiciozan tim nastavlja širiti i unapređivati poslovanje uz kontinuirano investiranje u tehnologiju i proizvodne kapacitete te u vrhunski uređenu mrežu prodajnih mjesta. Ako želiš biti dio toga tima i doprinijeti uspješnom razvoju Mlinara, trenutno su u potrazi za Vozačem (m/ž). Potrebno je imati godinu dana iskustva na sličnim poslovima, a prijaviti se možeš do 14. travnja.

GRAWE Hrvatska daje priliku poduzetnim i proaktivnim pojedincima da u stabilnoj okolini, temeljenoj na višegodišnjoj tradiciji, ostvare svoj potencijal, a trenutno su u potrazi za Prodajnim predstavnicima (m/ž). Ako imaš minimalno dvije godine radnog iskustva, poželjno na poslovima aktivne prodaje te razvijene vještine prezentacije i komunikacije – ovo je posao za tebe! Nude mogućnost zarade bez ograničenja ovisno o učinku te mogućnost napredovanja, a svoj životopis im možeš poslati do 16. travnja.

Kamgrad se u 40 godina iskustva može pohvaliti s više od 400 objekata u izvođenju različitih vrsta i složenosti radova iz segmenta visokogradnje i prateće niskogradnje. Danas zapošljavaju više od 800 zaposlenika svih obrazovnih struktura potrebnih za uspješno funkcioniranje i rad tvrtke. Velika se pozornost posvećuje kontinuiranoj edukaciji zaposlenika, a sada im je potreban Inženjer na gradilištu (m/ž). Potrebno je 3-5 godina radnog iskustva, a nude poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta. Ukoliko te ovaj oglas zainteresirao, javiti im se možeš najkasnije do 26. travnja.

 

Tvrtka Dogma nekretnine iskusna je i licencirana tvrtka specijalizirana u prometu nekretnina. Kontinuiranim ulaganjem u višu razinu usluge tijekom 20 godina postojanja postaje vodeća kompanija koja u prometu nekretninama nudi cjelovitu uslugu i svakog klijenta stavlja u središte. Agencija trenutno posluje na više lokacija u 7 poslovnica, a sada traže Posrednika u prometu nekretninama - agenta (m/ž). Ako oduvijek želiš raditi u poticajnom radnom okruženju u kojemu je moguć osobni razvoj i u kojoj su iznadprosječna primanja u skladu s količinom rada i zalaganja – ovo je posao za tebe! Prijaviti se možeš do 14. travnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!
Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa