Didi (5) čeka transplantaciju

'Stalno gleda te poruke podrške druge djece. To je jako veseli'

0
Foto: 24sata/privatni album
Foto: 24sata/privatni album

Nakon objave priče u 24sata o mojoj bolesnoj djevojčici, koja će vjerojatno trebati transplantaciju srca, stižu deseci poruka podrške roditelja, majki s djecom i prijatelja iz inozemstva. Srce mi je veliko kao kuća!, kazala je Sanela Maslić-Sabljak (42), majka Diane (5) iz Rovinja.

Podsjetimo, djevojčica ima niz dijagnoza, Gorlin Goltz sindrom, kardiomiopatiju s izrazito oslabljenom sistoličkom funkcijom, tumor srca, mitralnu insuficijenciju, hipotrofiju vidnog živca i divergentni strabizam. Poruke podrške puno im znače.

- U ovim teškim trenucima ta riječ utjehe puno nam znači i velika hvala svima. Jako su teška vremena i stvarno ne bih željela da onaj tko nema dovoljno ni za sebe da uplaćuje novac za našu Didi. Ona je borac i za sada se dobro drži. Istina, njezino srce sve slabije i slabije kuca i ne znamo koliko će još izdržati, ali nada postoji. Nakon otpuštanja iz zagrebačke bolnice sredinom ožujka naša mala mezimica je, hvala Bogu, stabilno i nije na kisiku. Čekamo sredinu travnja, kad će liječnički konzilij odlučiti što u slučaju naše Diane - kaže Sanela. Majka kaže da je do Nove godine ona bila savršeno zdravo dijete, a sve je počelo običnim vrtićkim prehladama i virozama bez temperature, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa