Jedinstveni interijer kraj Grožnjana: Imanje puno genijalnih ideja

0
Vlasnici Max i Marin (foto: Jutarnji list)
Vlasnici Max i Marin (foto: Jutarnji list)

Kamena kuća s atraktivnom staklenom frontom, uređena na mjestu gdje je nekoć bila ruševna štala, dio je imanja Torrecorta rezidencija, koje se nalazi uz sami rub šume. Ovih je dana završena kamena kuća sa staklenom frontom, koja se ističe jedinstvenim uređenjem interijera. Namijenjena je za intimniji boravak dijela gostiju koji se odmaraju na cijelom imanju, piše Jutarnji.

Vlasnici Max i Marin svoje objekte za iznajmljivanje, u kojima povremeno i žive, sami uređuju s puno pažnje, za što imaju smisla, te se ponuda odvaja izgledom od većine apartmana i kuća za najam. Nova kamena kuća uređena je na mjestu gdje je nekoć bila ruševna štala, na posjedu koji su kupili prije pet godina.

- Htjeli smo zadržati vanjski izgled ruševne štale i neravnih zidova. To smo uspjeli ojačanjem jednog zida ankerima i betonskim zidom s unutarnje strane. Arkade su bile u lošem stanju, ali nismo ih obnavljali, nego smo mjesta gdje je nedostajao kamen ili su bila oštećena ispunili betonom. Tako smo dobili kombinaciju supermodernog i superstarog - objašnjava Massimiliano, Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa