Donosimo nove oglase. Uz MojPosao do zaokreta u karijeri

0
Ilustracija (foto: Goran Ferbežar/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Goran Ferbežar/PIXSELL)

OTP banka uspješna je i ugledna institucija koju su njezini klijenti, bankarski i financijski stručnjaci te šira javnost prepoznali kao mladu i fleksibilnu banku s jakim tradicionalnim uporištem u regijama iz kojih je proizašla - od jadranske obale do kontinentalnih središta. Žele biti lider u inovacijama i svojim klijentima ponuditi najsuvremenija rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Ako se želiš pridružiti  njihovom timu, u potrazi su za Samostalnim bankarom (m/ž). Na ovaj oglas za rad u Rovinju se možeš prijaviti najkasnije do 6. travnja.

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u razvoj djelatnika i asortimana, povodom 30 godina postojanja tvrtka Špina izrasla je u tržišnog lidera u domeni opremanja interijera. Pouzdanog partnera u njima pronašli su i maloprodajni kupci i veliki investitori kao i arhitekti, o čemu govori niz relevantnih referenci na području cijele Hrvatske. Sada su u potrazi za Prodavačem u dućanu vodoinstalacija (m/ž), a ako imaš 2 godine iskustva na sličnim poslovima, svoj životopis im možeš poslati do 6. travnja.

Ghetaldus Optika vodeći je lanac maloprodaje u optičkoj djelatnosti u RH. Osnovna karakteristika je pružanje usluga na visokom nivou te zastupljenost svih vodećih svjetskih brandova u sunčanim i dioptrijskim naočalama, kontaktnim lećama i pratećoj opremi, a jedini u Republici Hrvatskoj ima i vlastiti brand naočala. U cilju održavanja navedene razine kvalitete rada i usluga traže motiviranu i stručnu osobu na poziciji Optičar - inženjer optometrije (m/ž). Traže djelatnike u Rovinju, Puli, Umagu i Poreču, potrebno je imati godinu dana iskustva, a prijaviti se možeš do 6. travnja.

Rezidencija Skiper je u potrazi za Referentom za saldakonti dobavljača (m/ž). Potrebna je barem godina dana iskustva, a prednost je poznavanje programskog sustava SAP, Laser Line i HRS sustava. Posao uključuje knjiženje URA uz prethodnu kontrolu porezne ispravnosti, obračun troškova, analiza, kontrola i raspored po nositeljima troška i slično. Ako si se pronašao u ovom oglasu, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 8. travnja.

Porsche Inter Auto je jedan od najvećih trgovaca Volkswagen koncerna u Hrvatskoj. Njihova podružnica Porsche Istra (Pula) radi pojačanja tima traži Autolimara (m/ž) i Autolakirera (m/ž). Potrebno je završeno stručno obrazovanje te tehničko osnovno razumijevanje. Zauzvrat ti nude mogućnost usavršavanja, sigurnost zaposlenja u velikom poduzeću, primanja po učinku i dugoročne perspektive. Ako te ovaj oglas zainteresirao, on ostaje aktivan do 15. travnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa