Marko Ravnić kandidat IDS-a za načelnika Općine Ližnjan

0
Marko Ravnić
Marko Ravnić

Aktualni načelnik Općine Ližnjan Marko Ravnić dobio je jednoglasnu podršku predsjedništva ližnjanjskog IDS-a na ponovnoj kandidaturi za načelnika općine.

Tom je prigodom, predsjednik IDS-a Ližnjana Saša Škrinjar istaknuo da je vodstvo općine na čelu s Markom Ravnićem pokazalo da usprkos svim nedaćama izazvanim pandemijom zna i može razvijati općinu.

- Općina se konačno okrenula EU fondovima, rad općinske uprave je transparentan, a načelnik Ravnić i zamjenik Maurović tijekom cijelog mandata stavili su fokus na otvorenost i postavili si visoke ciljeve, koje su redom ispunjavali! Stoga, kaže Škrinjar, aktualni načelnik ima punu podršku cijele naše organizacije i uvjereni smo da će i u narednom mandatu Ravnić biti vjetar u leđa razvoju naše općine.  

 

Kandidat IDS-a za načelnika Ližnjana Marko Ravnić zahvalio se svim građanima na dosadašnjoj podršci i povjerenju, kao i svim dobronamjernim kritikama i savjetima.

U ovom smo prvom mandatu radili na brojnim pripremama raznih projekata i, vjerujem, kvalitetno posložili sustav. Uvjeren sam da je najbolje tek pred nama, jer u idućih 4 godine zajedno sa svima koji se žele uključiti pokrenut ćemo brojne projekte. Nastavljamo s našom politikom ravnomjernog razvoja svih naselja općine, koju vidimo kao idealno mjesto za život po mjeri svih naših mještana, poručio je Ravnić dodajući:

- Nastavit ćemo razvijati održivi turizam, ali svjesni da naša općina može napraviti značajan iskorak u razvoju malog i srednjeg gospodarstva. Od ne manje važnosti, bit će i naši napori za unaprjeđenje kulturnog i socijalnog programa naše općine, zaključio je Ravnić najavivši da će u narednim tjednima svim zainteresiranim mještanima predstaviti ključne točke svog programa.

Kandidat IDS-a za načelnika Općine Ližnjan svoju je kandidaturu najavio i videom kojeg pogledajte u nastavku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa