Održan radni sastanak na temu pripreme za turističku sezonu

1
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

U tijeku su pripreme za nadolazeću turističku sezonu, a kako bi se ista odvijala u epidemiološki što sigurnijem okruženju kako za domicilno stanovništvo, tako i za sve goste, te turističke djelatnike, kao i prošle godine, danas je, u Poreču, održan radni sastanak na tu temu. Sastanku su prisustvovali obnašatelj dužnosti župana Fabrizio Radin, gradonačelnik Pule Boris Miletić, direktor Turističke zajednice Istarske županije Denis Ivošević, načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac, ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije Aleksandar Stojanović, predstavnici Hrvatske udruge turizma i hotelijerskih kuća iz Istre.

Teme sastanka su se u prvom redu odnosile na aktualnu epidemiološku situaciju, provođenje epidemioloških mjera te druge tekuće aktivnosti, koje se tiču što bolje pripreme za sezonu, a kako bi se i ovog ljeta svi u Istri osjećali sigurno.

Dogovoreno je i kako će se u nadolazećem razdoblju, nastaviti dobra suradnja i redovna komunikacija s ciljem što bolje koordinacije ključnih aktera u turizmu na Poluotoku, budući da je upravo sinergija županijskog Stožera, epidemiološke struke i turističkih djelatnika od ključne važnosti. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa