snimljen na barbanštini

U novom korona spotu Koktelsi su se bacili u poljoprivredu (video)

0

Pod svjetlima oranice, na zemlji koja život znači snimljen je novi video spot Koktelsa "Kopan Kumpire, Beren Jabuke" o trenutnoj situaciji bivših glazbenika i aktualnih poljoprivrednika. Radi se o svojevrsnoj himni glazbenika na čekanju.

"U samo godinu dana, uz pomoć mjera stožera, u popularnom eksperimentu s pozornice na njivu. Koktelsi postali farmeri! Ova Korona nas je izbila iz cipelica gore nego bilo koja ženska do sad, u početku je krenulo kao prisilni godišnji, al' smo ubrzo morali otkrivat sve one talente za koje nismo znali ni da postoje u nama, razglas i instrumente zamjenili smo motikom i traktorom i  s pozornica sletili na njive.

Moral je još uvijek tu, nada umire zadnja, honorari nisu kao na pozornici al smo na čistom zraku i hranimo se ekološki. Posvećujemo ovu pjesmu za sve naše kolege i kolegice glazbenike i općenito ljude iz svijeta show businessa koji prolaze ovaj cirkus na sličan način, neka ovo bude svojevrsna himna svim glazbenim karijerama na čekanju! Zato na noge junačke, ruka na srce i zvučnike na najjače!", poručili su Koktelsi.

 

Glavnu žensku ulogu Korone te prateću ulogu profesorice matematike u online nastavi odglumila je Martina Križanac, kamerom je sve snimao Zoran Burazerović a dronom je letio Milan Joca.

"Životinje su nam se priključile na farmi kod Franeta u Juršići i odlično su to odglumile. Mi još imamo neke traume,  a sva poljoprivreda se je događala u selu Bičići na Barbanštini zahvaljujući Nikoli Pavlakoviću koji nam je sve omogućio i u spotu utjelovio ministra Beroša!", kažu Koktelsi.

Tekst i glazba: Nikola Peršić; aranžman: Vedran Đukić i Domagoj Pavletić. Uz Koktelse: Vedran Đukić - gitara, Nikola Peršić - vokal i harmonika, Domagoj Pavletić - bubnjevi, Silvestar Mežnarić - klavijature, Deni Urović - bas gitara, Josip Rubinić - truba. Na pjesmi su još svirali - harmonika: Manuel Brajan i trombon: Mario Marčelja, snimano u studiu: Litlle Roses  2021.godine. Izdavač je Music Star Records.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa