Rekonstrukcija asfaltnog zastora u Ulici Vrtlišće u Pazinu

0

Nakon što je po provedenom postupku jednostavne nabave sklopljen Ugovor o izvođenju radova – Rekonstrukcija asfaltnog zastora u Ulici Vrtlišće 30. ožujka biti će izvršeno uvođenje izvođača u posao čime će radovi i službeno započeti. Investicija je vrijedna 478.000 kuna, dok se završetak radova očekuje početkom svibnja.

Obuhvat zahvata, odnosno dio predviđen za rekonstrukciju iznosi 260 metara, a početak zahvata je na skretanju u ulicu Vrtlišće na spoju s državnom cestom D64, a kraj zahvata neposredno prije Starog trga u gradu Pazinu. Također, cesta od raskrižja s ulicom Eugena Kumičića do Starog trga biti će zatvorena za sav promet.

 

Radi se o cestovno frekventnoj prometnici te će građanima biti omogućen pristup Stanici za tehnički pregled vozila i Vatrogasnoj postrojbi Pazin,  uz privremenu regulaciju prometa.

Ugovor o izvođenju radova je sklopljen s firmom Cesta iz Pule. Stručni nadzor građenja obavljat će tvrtka Vema-Ing iz Pićna. Mole se korisnici predmetne prometnice za razumijevanje tijekom izvođenja radova.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa