POSLOVNO STAMBENI KOMPLEKS U LABINU

Moderan dizajn, visoka kvaliteta i pristupačne cijene

0

Na atraktivnoj parceli preko puta Konzuma u Labinu, nedavno je započela gradnja i druge stambene zgrade poduzeća DE CONTE, modernog dizajna uz projektantsku palicu studija ‘Dalija’. Projekat obuhvaća izgradnju tri stambeno-poslovnih zgrada sa sveukupno 83 stana i 4 poslovna prostora.

Stanovi su veličine: jednosobni stanovi 34-48 m2, dvosobni stanovi 70- 89 m2, te  trosobni stanovi 93 i 95 m2.

Glavni cilj, odnosno ideja samog projekta bila je pomiriti težnju za životom u centru, sa svim prednostima koje on nudi i istovremeno pružiti intimu i mir neophodan za kvalitetno stanovanje. Tu se nalazi blizina škole, vrtića, jaslica, trgovina, Dom zdravlja i savršena je lokacija upravo za obitelji s djecom, penzionere ili mlade bračne parove. Ovim projektom poduzeće DE CONTE odlučilo je podignuti stambenu zonu Kature na jedan viši nivo jer već dugi niz godina ne može se kupiti kvalitetna novogradnja na području grada Labina a definitivno labinsko tržište ima veliku potražnju za visoko kvalitetnim stanovima. Upravo zbog toga veliki broj stanova je već prodan.

Materijali koji se koriste odgovaraju ideji da se izgrade što kvalitetniji stanovi, modernog dizajna, cjenovno pristupačni, sa poštivanjem svih visokih standarda gradnje.

Svi stanovi imat će energetski razred A/A+. Pribilježite se za razgled stana na broj 091 125 5006. Više informacija možete potražiti na www.deconte.hr. ili na Facebook stranici

Najnovije vijesti