Istrin Kamerunac: 'Istrani su klasično mediteransko veseli'

0
Foto: privatni album/24sata
Foto: privatni album/24sata

Gol Istre 1961 čuva nekadašnji član Bayerna, austrijski Hrvat Ivan Lučić (25), a konkurencija mu je nekadašnji član Barcelone i Seville, Kamerunac: Fabrice Ondoa (25), piše 24sata.

"Grad, Istrijanke i Istrijani?", pitali su za dojmove Ondoa iz 24sata iz kojeg prenosimo dio razgovora.

- A zbog korone smo, na žalost, svi distancirani tako da vam ne mogu dati neke dublje dojmove. Grad i regija su predivni, ljudi mi se čine onako klasično mediteranski veseli, a sa jakom radnom etikom. Znam da pogled na tablicu sad nije lijep, ali mi igramo dobro. Malo sreće uz ovaj naporni rad donijet će spas i ostanak u 1. HNL za Istru, vidjet ćete.

 

* I u klubu imate ozbiljnu konkurenciju za mjesto među vratnicama?
- O da. 'Lučo' (Ivan Lučić, nap.a.) je vrhunski. Ma samo moramo vjerovati u sebe. Atmosfera u momčadi je dobra. Jedva čekamo nove utakmice, a najviše od svega čekamo: navijače. Da bude baš onako pravi nogomet, kakav i treba biti.

* U Belgiji su sa vama raskinuli ugovor zbog organiziranja zabave u doba karantene.
- Vjerujte da ne izbjegavam govoriti o tome, ali: ne smijem. U tijeku je žalbeni postupak. Kad završi, rado ću vam ispričati sve pojedinosti tog slučaja.

* U Puli ste sam ili s obitelji?
- Sam, ali ne još zadugo. Uskoro će doći supruga. Imam brojnu obitelj u Kamerunu i pomažem svima. To je moja obveza. Svoje djece zasad nemam. Mlad sam još, rekao je Ondoa za 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa