Nezavisni Zajedno izlaze na izbore za Gradsko vijeće Labina

0
Darko Martinović i Silvano Vlačić
Darko Martinović i Silvano Vlačić

Lista Nezavisni Zajedno predvođena Silvanom Vlačićem i Darkom Martinovićem izaći će na izbore za Gradsko vijeće Labina u svibnju ove godine. Lista je osvježena s nekoliko novih članova, a biračima će se predstaviti i novim vizualnim identitetom.

Nezavisni Zajedno se svojim biračima i ostalim građanima Labina zahvaljuju na dosadašnjem povjerenju te ih pozivaju da svojim prijedlozima i sugestijama, putem web stranice i Facebook profila Nezavisni Zajedno aktivno s ostalim članovima liste sudjeluju u kampanji.

Nezavisni Zajedno, u skladu sa svojim imenom, poticanjem nezavisnosti i zajedništva, žele i iduće četiri godine biti u službi građana te otvarati teme koje vladajućima nisu u fokusu ili ih ne žele stavljati na dnevni red.

Svojim radom i angažmanom u Gradskom vijeću u protekle četiri godine, kada su među ostalim pokrenuli promjene u Prtlogu i Vodovodu, te niz drugih inicijativa, Nezavisni Zajedno su pokazali da znaju štititi interese građana.

Silvano Vlačić dugogodišnji je uspješni poduzetnik, pokretač brojnih poslovnih projekata, član je Hrvatske udruge poslodavaca gotovo 30 godina, od čega posljednje 22 godina kao član Izvršnog odbora HUP-a za malo i srednje poduzetništvo.

Darko Martinović, umirovljeni pukovnik HV-a, dragovoljac Domovinskog rata, godinama je društveno angažiran i aktivan u svom mjesnom odboru, Kinološkom savezu i Pčelarskoj udruzi Labin. Međunarodni je kinološki sudac, predsjednik Kinološke udruge Labin, te predsjednik Pčelarske udruge Labin i inicijator projekata zaštite istarskog meda.

„Gradsko vijeće i gradonačelnik su dvije najvažnije karike upravljačkog lanca u svakom gradu. Upravljanje Gradom je kvalitetno onoliko koliko su i kvalitetne te dvije karike, ali naročito koliko u Vijeću djeluju slobodnomisleći ljudi. Nezavisni Zajedno će, kao i do sada, svojim znanjem, iskustvom i radom u budućem Gradskom vijeću biti korektiv izvršnoj vlasti“, rekao je Silvano Vlačić, nositelj liste.

„Dobre ideje i prijedloge ćemo podržavati, a ono za što smatramo da nije dobro za Labin i njegove građane, žestoko i argumentirano ćemo kritizirati, i protiv toga djelovati“, rekao je Darko Martinović, gradski vijećnik Nezavisnih Zajedno.

Nezavisni Zajedno neće imati svog kandidata za gradonačelnika, već će težište svoje političke kampanje, kao i prije četiri godine, usmjeriti prema Gradskom vijeću Labina.

Pored Silvana Vlačića i Darka Martinovića, na listi Nezavisni Zajedno za Gradsko vijeće Labin bit će (abecednim redom): Husein Alibašić, Eni Babić, Sonja Bračun, Moreno Čekada, Augusta Kokot, Klaudio Korva, Valdi Medančić, Nensi Nadarević, Jasna Pušec, Josip Škopac, Manuel Ukota, Leo Višković i Đani Vlačić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa